Nokia X6 / Önemli Duyuru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 / Önemli Duyuru
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-x6-onemle-duyurulur-okuyun-406737.html

önceden açmış olduğum konu artık tamamen resmiyete girdi !

Nokia X6yı artık heryerde bulamayacağız çünkü bu yazıyı okuduysanız tüm KVK Mağazaları X6 stoklarını bitirdi ..

Hepsiburada.com ve diğer vatan.com vb. gibi sitelerde x6yı telefon listelerinden kaldırdı ...

burada bakabilirsiniz.

Şuan Sadece TURKCELLLERDE BULABİLECEĞİNİZ X6LAR YAKIN ZAMANDA N900 GİBİ OLACAK !

Bununla birlikte X7nin Nisan ayında türkiyeye gelmesi ilede 5800 ve x6nında tamamen üretimden durdurulmasına neden olabilir ...

-alikan-

-alikan-

Üye
Eee.? X6 öyle allah allah ahım şahım bir cihaz değil ki kalksa nolur dursa nolur. 5800 la bi karşılaştırma yapılsa çok çok bir kaç özelliği üstündür. Gidipte Turkcell den o cihaza o kadar para vermek saçmalık olur zaten. 850 TL ye C7 çıkmış AMOLED ekran-Symbian3-Hd kayıt. Sadece bunlar yeter. Kim napsın artık X6 yı.?

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
haklısın ancak X Serisi ile c serisini karıştıranlara hayret ediyorum ... x6daki ses kalitesi ile c dekinler asla yetişemezki arkadaşım n79 satıp c6 aldı bass desen vurmuyor gibi zaten x serisi kullanıcıları müzik için alıyorlar

SilentOne

SilentOne

Üye
yok be müzik için daha alanı gormedim onun yerine biraz bekle n9 çıkacakmış onu al yada x7 neyse

hellzone

Üye
yok be müzik için daha alanı gormedim onun yerine biraz bekle n9 çıkacakmış onu al yada x7 neyse

x7 diye bir model yok şu an. veya n9.

bekliycek olduktan sonra htc hd 7 alın bari. dünyanın gelmiş geçmiş en iyi telefonu.

chronicmaniac

Üye
x7 diye bir model yok şu an. veya n9.

bekliycek olduktan sonra htc hd 7 alın bari. dünyanın gelmiş geçmiş en iyi telefonu.

X7 diye bir model var şu an.. N9'da var..

Bu Nokia X7

Bu da Nokia N9

hellzone

Üye
X7 diye bir model var şu an.. N9'da var..

Bu Nokia X7

Bu da Nokia N9

"Unofficial preliminary specifications!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

git bi sözlük bul kendine. bu telefonlar henüz satışa sunulmadı. nokia'dan official bir bilgi bile gelmedi.

chronicmaniac

Üye
Biraz kibar olsan?

Bugüne kadar Gsmarena'da çıkıpta sonradan çıkmayan bir Nokia modeli gördünüz mü? Tamam elbette official bir açıklama yapılmadığı sürece iptal edilme gibi bir durumu söz konusu olabilir o konuda haklısın.. Ama Nokia'nın Segmentlerle ilgili bir tablosu bulunmakta gördün mü bilmiyorum.. Onu da paylaşıcam, X serisinin en üst modeli X7 olacak mesela..

Buradan bakarsanız hangi modeller çıkacak ve segment bakımından nerelerde yer alıyor görebilirsiniz..

yusfcuk

yusfcuk

Üye
X6 ya okadar para verip almak kerizlik olabilir ama senin telefonunda Nokia ise sende kazık yemiştirsin bunu bil ...
Git 700-800 TL arasına Samsung Wave al "SUPERAMOLED ekran-Bada işletim sistemi-Hd kayıt-1GHz işlemci. Sadece bunlar yeter. Kim napsın artık Nokia yı.?(!)"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt