nokia x6 mı satmak istiyorm kaç para eder?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
kucumsedigimden degil ben x6 da 5800 da kullandim daha dogrusu arkaslarimda vardi uzun uzun denedim in eledim. 5800 in biraz gelismisi simdi zaten o arkadaslarim android e gectiler.facede sohbet icin bile ayri progrqm gereken bir sistem.zaten kiytirik programlarla dolu sekil a zippo ;-)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
X10 miniye multitouch güncellemelerle gelmis idi.

Onlarda önceden o donanım vardı.. tel iki parmağı algılamayı güncelleştirmeyle alıyorsa radyosuzsa radyoda alır, wifisizse wifide alır..

inşallah dediğin gibi güncelleştirmeyle oluyordur.. oluyorsa tel hackerlerininde yapabilmesi gerek!

maxirabit

maxirabit

Üye
Adam telefonumu satıcam demiş,konuyu nerelere çekmişsiniz:kotu:

Ocean258

Ocean258

Üye
telefoncuya satmayı dusunme zarar edersın ınternetten yada elden sat bence.. bıde symbian'dan kurtulmak gıbı guzel bı karar vermıssın sanırım dogru bı tercıh olmus :))

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Onlarda önceden o donanım vardı.. tel iki parmağı algılamayı güncelleştirmeyle alıyorsa radyosuzsa radyoda alır, wifisizse wifide alır..

inşallah dediğin gibi güncelleştirmeyle oluyordur.. oluyorsa tel hackerlerininde yapabilmesi gerek!

Tel hackerları yapabilir zaten de symbian buna izin vermiyor.Mesela elimdeki n97'nin sistemiyle oynamadıgım yeri kalmadı efektler grafikler menüler ikonlar islemci falan ama hala cok yer kilitli bb5 kodlar falan karısık yani,sistem çok kapalı.Kapasitif ekranın çalısma prensibi basit elektrostatik bir alanı var ve kullanıcı o alana dokunarak gerilimin yönünü degistiriyor yani küçük bir yazılım ile halledilir ama nokia'ya göre multitouch klas bir sey oldugu için sadece S^3 'de var :oke:

----------Eklendi @ 17:41:41 ---------- Yazıldı @ 17:40:35 ----------

telefoncuya satmayı dusunme zarar edersın ınternetten yada elden sat bence.. bıde symbian'dan kurtulmak gıbı guzel bı karar vermıssın sanırım dogru bı tercıh olmus :))

Aynen adam senden 350-400e falan alsa 500'e kendi satmaya çalısıyor hele bide çizik vuruk falan yoksa |-)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Arkadaşım satıp ideos x5 al gerçekten süper bir telefon heryönden ben olsam x6 440 tl verirdim ama :bye2:Telefondan anlayan bir telefoncuya 300-400 liraya zor zar satarsın...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt