Telefon Tavsiyesi Nokia X6 mı, N97 mi, E72 mi - Samsung Omnia II mi, yoksa başka önerebileceğiniz telefon var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 mı, N97 mi, E72 mi - Samsung Omnia II mi, yoksa başka önerebileceğiniz telefon var mı?
Selamlar arkadaşlar. Bu telefonlardan bir seçim yapmak istiyorum veya sizin bildiğiniz bir telefon istiyorum. Önerirseniz çok memmun olurum.. :)

fnldstntn

Üye
Bence Nokia N97 al...

erkara_64

bence kesinlikle x6 dokunmatiği ıphoneyi aratmaz kapasitif ekran ve kamerası mükemmel çekiyor ses kalitesi süper

caylimehmet

Üye
bence ya n97 yada htc hd2 ama yinede senin seçimin

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
i8910 hd süper

erkara_64

arkadaş istediği telefonları yazmış ama madem başka bir cihaz diyorsan önerelim htc hd2-samsung galaxy-ıphone 4 ve nokia n8 gerisi sana kalmış:))

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar önerileriniz için. :)
Konu güncel..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
SonyEricsson xperia x-10 al derim sony erricsonun 3.2 mega pixeli nokianın 8megapixeli gibi bide xperia 10u düşün 8mp kamera var dunyanin en iyisi bu iphone3gs+n97+omnia=xperia x10

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n97 derim gerçekten güzel telefon ama sesi biraz az(n97 minide)

burocka

burocka

Üye
nokia x6 diyorum

h9llb0y

Üye
nokia konusunda şuan x6; n8 ve n9 u bekleyin derim flash 4 ve multitouch lı olarak gelecekler işlemcileri 600 luk ama overclockla 1 e çıkartılır. aslında şuan türkiyede satışı olsaydı yani garantili olarak kesinlikle n900 derim bu hafta meego beta sürümü geldi.. meego lu yeni jenerasyona daha var gibi.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
n8 süper bir cihaza benziyor

burocka

burocka

Üye
bence de süper ama fiyatı 1100-1200 arası olur ve de gelmesine daha var galiba

alcm1

alcm1

Üye
Bence Wave ve galaxy S bak arkadaş x6nın ekranı iphone u aratmıyor dior ama o kadarda abartmamak lazım bence qidip bu 2 cihazı bir kurcala Ben wave kullanıcısıyım dün aldım hızlı qüçlü eqlenceli bir telefon Birde HD kalite süper amoled bütcen saydıklarına yetiyorsa wave de alırsın :))

JayJayyy

Üye
x6 derim.

Necmati

Necmati

Üye
Ekran açısı büyüklük istiyorsan Omnıa
Eğer ses+kalite İstiyorsan X6..

Mo[S]LeM

Mo[S]LeM

Üye
5730 XM kullanıyorum ve memnunum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt