Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia x6 kullananlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sLayer31
Üye
Konu Sahibi
nokia x6 kullananlar
nokia x6 almayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl sorunlumu kalitelimi kullanan arkadaşlardan yorum bekliorum
tşkrler
61semih
Üye
arkadaşım benım acık fıkrım bu 5800 bıle daha guzel bence ısınamadım ben bu telefona arkadasımda vardı kurcaladım baya ama hıc hosuma gıtmedı acıksacı ıllakı nokıa alacagım dıyorsan yenı cıkan modellerıne bak benden sana soylemesı eger baska marka dusunursen tavsıyelerımız olur
J_JoKeR_R
Üye
x6 arkadaşımda wardı telefondan o sıralar pek anlamadığım için ozamana göre iyi diyebilirim ama fiyat aralığını söyle k daha iyi bir şeyler sunalım sana
hoss
Üye
işlemci hızı ve ram oranı cok düşük bu telefonun , işletim sistemide çok hantal ve yavaş , paranı bu telefona vererek ölü yatırım yapma ,
galaxy ace , galaxy gio , p503 gibi cihazları alman daha iyi olur
cCc Maxcı cCc
Üye
Arkadaşım nokıanın ilk kapasitif ekranlı telefonu fakat yine yavaş kalıyor bu devirde kamerası 5 mp ve çok iyi bir kamera 5800 ın abisi diyebiliriz...Ama androidli cihazlarada bakman lazım diye düşünüyorum.Ayrıyetten yanında 1 Yıllık Bedava Şarkı Yükleyebilme Lisansı geliyor telefon ile