Nokia x6 Kasa Açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
kasa açıklığı bendede var offf..

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar galiba türkiyedeki x6 larda veya bazılarında var bu sorun benim tanıdığımdada var açıklık yok onda almanyadan almış ama

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia X6 8 gb modelinde kasa açıklığı yoktur. Azure denen yeni bir sistem ile hem daha dayanıklı hem de kasa açıklığı olmayan bir kasa vardır....

onder804

onder804

Üye
el becerisine güvenenler benim gibi dış kasayı çıkarıp göz muayenesi yaparak dışarıya doğru esnemiş noktaları ufak esnetme hareketleriyle düzeltip tekrar takarlarsa sorun kalmıyor. Dediğim gibi el becerinize güveniyorsanız korkmayın vida falan sökmeniz gerekmiyor.

--------------- Ekleme ---------------

Pardon alttaki yapıştırılmış parçayı söktükten sonra 1 adet minicik vida var, garantiyi etkileyecek bir durum yok ama. Benim telefonum daha önce servise gidip geldiği için korkmadan kalkıştım bu işe ve aslında kolay olduğunu gördüm.

smh09

Üye
katılıorum arkadaslar. ben de alalı 1 hafta oldu sag tarafında bır acıklık var.. Kvk sevisinde calısan bir arkadasıma sordum o da tus kilidinin dugmesınden oldugunu ve tum x6 modellerinde olduunu soledi..

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
Düzeltebilen var mı?

serkan719

serkan719

Üye
Kasa açıklığından sıfır cihazlarda telefon değişimi isteyebilme hakkın var.

_Neotwo

_Neotwo

Üye
bence eskiden daha kaliteliydi

omerkoca19

Üye
Bende x6 Kullanıyorum. Telefonu Alalı 6 ay oldu 850 liraya aldım Aldığıma alacağıma pişman oldum.. o kadar para verip neden aldım diye düşünür oldumm.. bu kadar para veriliyo yazık kasa tamamen berbat sağ tarafın içi görünüyor resmen özellikleri güzel ona sözüm yok ama bu kadar dandik kasa görmedim hamur gibi bükülüyor resmen plastik arka kapağı cıkartırken kırılacak nerdeyse x6'yla problem yaşamak istemiyorsan cebinden cıkartmayacaksın ağlayımmı gülüyüm mü bilemiyorum .. telefondan soğudum satacam 400 e alan yok.. tavsiye etmiyorum kesinlikle dokunmatik alacaksan iphone..

onurcx

Üye
tlfna bahane aramayın arkadaşlar. özellikleride gayet iyi.alacak arkadaşları yanlış yonlendirmeyin.tmm bnm tlfnumda da vardı.el becerisine güvenen takabilir.700 liraya aldım.nazar değmesin herşeyi tam. x6 süper bi cihaz :yuru

deatles

Üye
arkadaşlar merhaba benim telefonumunda sağ tarafında kasa açıklıgı vardı kasayı degiştirdim ama şimi sağ ve solda açıklık oldu bu açıklığı beni sinir ediyor hatta yapıştırıcı kullanmayı düşündüm sizce bu açıklıgı yaprtırsam ama ne tutar bilginiz varsa yazarsanız sevinirim

hoss

hoss

Üye
arkadaşlar merhaba benim telefonumunda sağ tarafında kasa açıklıgı vardı kasayı degiştirdim ama şimi sağ ve solda açıklık oldu bu açıklığı beni sinir ediyor hatta yapıştırıcı kullanmayı düşündüm sizce bu açıklıgı yaprtırsam ama ne tutar bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
cihazı elden cıkarmaya bak , ilerde başını ağrıtır :oke:

appe001

Üye

----------Eklendi @ 22:41:08 ---------- Yazıldı @ 22:40:07 ----------

kardeş bende 7 gün oldu alalı torbalı ilçesinden yazıyorum 0.5 cm açıklık var ama inanın birşey olmaz takmayın kafanıza ama aklıma takılan brşey var kasayı sonradan değiştirsekte kasa esnek olduğundan dolayı tekrar yapar diye umuyorum sıfır cihazlarda yok sonradan açılıyo kapak esnek diye sağ tarafta başka olan varmı böyle

----------Eklendi @ 22:42:46 ---------- Yazıldı @ 22:41:08 ----------

kardeş bende 7 gün oldu alalı torbalı ilçesinden yazıyorum 0.5 cm açıklık var ama inanın birşey olmaz takmayın kafanıza ama aklıma takılan brşey var kasayı sonradan değiştirsekte kasa esnek olduğundan dolayı tekrar yapar diye umuyorum sıfır cihazlarda yok sonradan açılıyo kapak esnek diye sağ tarafta başka olan varmı böyle

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Bir kere 3.parti 5800 lerde artık hiçbir sorun kalmamıştır x6dada genel olarak böyle sorun yoktur,sana gelmiştir ver garantiyi yapıp geri verirler yani güvenebilrsin:oke:

appe001

Üye
kardeş benim korkum bende daha önceden 5800 vbardı kilit tuşu bozuldu gönderdim 2ayda gelsi tamamen bozuldu genpaydı birebir kutulu değişim yaptılar ondan artık garantiden korkuyorum garantili ama :D :vur göndermek istemiyorum bak sahibinden.coma baktım 2.el x6 lara karşıma 5 tanesi karşıma çıktı bunlar sonradan mı açıkyıo allah bir bilgin varmı gidiyorum baktım sıfır cihazlarda yok sonradan açılıyo mu yardım edersen sevnirim kolay gelsin kardeş

Üst Alt