Nokia X6 için sorular ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
endo16

endo16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 için sorular ??
1)Ovi müzikten indirdiğimiz müzikleri ovi player hariç başka bir yolla telefona nasıl atılır? (lisanslı olduğu için depolama modunda atmıyor)
2)Hadi ovi playerı kulanarak attık diyelim. Şarkılar telde, tuttuk bizde(benim gibi :D ) telefona hard format attık ve şarkıların lisansları gitti bu lisansları kolay bir şekilde geri alabiliriyiz. Alamazsak bi dahaki sefere bu aynı duruma düşmemek için lisansları nasıl yedekleyebiliri?
3)Telefona hard format attıkmı sadece C ye format atıyor acaba sadece telefonu kullanarak E diskinide formatlayabilirmiyiz ?

şimdilik benden bu kadar x6 ile ilgili soruları olan arkadaşlarda burda paylaşsın inş hep birlikte çözüm arıyalım

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Lisansları depolama diye birşey yok diye biliyorum

endo16

endo16

Üye
    Konu Sahibi
e ozaman hard formatta gitti 3 gb lık şarkılar :D

kral7

kral7

Üye
geçmiş olsun diyelim o zaman?

endo16

endo16

Üye
    Konu Sahibi
:D giden zamana oluyor 3gb şarkılar en az 2 saatte atılıo yeniden telefona :D

gogo1979

Üye
arkadaslar telefona indirdiğiniz lisanslı şarkıları bilgisayaraınızda vs herhangi bir şekilde yasal olarak dinlemek isterseniz daha evvel denediğim ve olumlu sonuçlar aldıgım bir yolu sizlerle paylasayım.önce bilgisayarınıza nero nun unu kurun.nero wave editörü açın.telefonunuzun kulaklık girişine bir jag takın ve bu jagın diğer ucu yine yine aynı şekilde bir jag olsun ve ses kartınızın hat girişine takın genelde yeşildir.telefopndan müziği acın ve nerodanda kaydedeceğiniz veri olarak hat girişini seçiniz.record tuşuna bastığınızda cok az bir kalite kaybıyla mp3 formatında kaydınızı yapabilirsiniz.kolay gelsin

yusfcuk

yusfcuk

Üye
arkadaslar telefona indirdiğiniz lisanslı şarkıları bilgisayaraınızda vs herhangi bir şekilde yasal olarak dinlemek isterseniz daha evvel denediğim ve olumlu sonuçlar aldıgım bir yolu sizlerle paylasayım.önce bilgisayarınıza nero nun unu kurun.nero wave editörü açın.telefonunuzun kulaklık girişine bir jag takın ve bu jagın diğer ucu yine yine aynı şekilde bir jag olsun ve ses kartınızın hat girişine takın genelde yeşildir.telefopndan müziği acın ve nerodanda kaydedeceğiniz veri olarak hat girişini seçiniz.record tuşuna bastığınızda cok az bir kalite kaybıyla mp3 formatında kaydınızı yapabilirsiniz.kolay gelsin

Her şarkı için ayrı ayrı uğraşmamız gerek ama güzel yöntemmiş :D :naughty:

turkemrah

turkemrah

Üye
arkadaşım x6 aldı yurtdışından(almanya). iki sorunu var;
1. avea hattı kullanıyor, avea üzerinden internete giremiyor.
2. ovimapsi kullanamıyor(uyduyu buluyor ama veri alamıyor).

bu durumları düzeltmek için ne yapması lazım? şimdiden teşekkürler.

turkemrah

turkemrah

Üye
arkadaşım x6 aldı yurtdışından(almanya). iki sorunu var;
1. avea hattı kullanıyor, avea üzerinden internete giremiyor.
2. ovimapsi kullanamıyor(uyduyu buluyor ama veri alamıyor).

bu durumları düzeltmek için ne yapması lazım? şimdiden teşekkürler.

ovimaps sorunu çözüldü ama internet erişimi hala sorun... nokia'dan yazılımsal sorun var demişler. başka bir çözümü olabilir mi?

yusfcuk

yusfcuk

Üye
ovimaps sorunu çözüldü ama internet erişimi hala sorun... nokia'dan yazılımsal sorun var demişler. başka bir çözümü olabilir mi?
Avea nın ayarlarını yaptın mı ? Yapmadıysan burdan bakabilirsin

feat33

Üye
iyi akşamlar ben ovi music olayını halledemedim kutudan pin kağıdı flnda cıkmadı nokia x6 ovi music için uyumlu değil diyor ne yapmam lazım?telefonum 8 gb

mustymm

mustymm

Üye
merhabalar benimde 2 sorum olacak;
1.Wi-Fi ile ilgili bir sıkıntım var telefonumu güncellemeden önce sürekli olarak bulduğu bağlantıları ekrana getiriyordu wlan taraması kapalı konumda,varsayılan bağlantı herzaman sor da idi sonra güncelleme yaptım wi-fi kullanarak nete girdim erişim noktasını kaydetti şuan bağlantıyı kesemiyorum wlan bağlantısını kes diyorum kesiyor fakat 1 kaç saniye sonra tekrarddan bağlanıyor varsayılan bağlantı ayarı bir kez sor konumunda bunlarla bir ilgisi varmıdır bilemiyorum ama yazma gereği duydum.bu durum son güncellemeyle gelen bir özellik midir yoksa bir sorun mu var,eğer bir özellikse şarj konusunda sıkıntı yaratırmı?
2.birde ovimaps ile ilgili bir sıkıntım var güncelleme yapmadan önce haritada uydu durumunu gösteren sarı çubuklar yanıp sönüyordu fakat ovi maps güncellemesini yaptıktan sora o işaret kayboldu şuan konumuda bulamama sıkıntısı var bunlarla iligli herhangi bir ayar varmı ne yapmam gerekiyor.teşekkürler şimdiden ilgilenen arkadaşlara.

turkemrah

turkemrah

Üye
Avea nın ayarlarını yaptın mı ? Yapmadıysan burdan bakabilirsin
çok sağol, eyvallah hocam yaptık ama yine olmadı sanırım sorun gerçekten yazılımsal, servise verecek teli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...