damie
Üye
Arkadaşlar yazı dizisini sıkılmadan okudum ve neredeyse herkesin birçok sorunu vardı.. Ben telefonu daha almadım ama almak istiyoum.. 800 liraya değecek bir telefonmu.. Ben normal bir tel kullanıcısıyım.. telefona büyük oranda müzik film yükler izlerim diğer özelliklerini de arada kullanırım.. Acaba telefon isteklerime aykırı bir telefonmu.. birde batarya ömrü nasıl.. Teşekkürler Kolay gelsin..
Kim ne derse desin ... Benm umrumda değil acıkcası verdiğim parayı hak eden bir telefon olmuş acıkcası
Ben bu telefonu almamın asıl sebebi zaten müzikti ve ihtiyacları gerçekten karsılıyor tek sorunum Bu sertifika problemi oda tüm s60ların cezası zatenneyse bende yaklaşık 1700 şarkı var ve 8 gb boş alanım var ayrıca 2 film ve 4de video barındırıyorum hiçte kasma problemi yaşamıyorum acıkcası telefon zaten bilgisayar değil bilgisayarın yaptıklarının sadece %10luk bölümünü yapabiliyorsa o telefondur ve buda onları yapabiliyor. Tavsiye ederim x6 alanların çoğusu yani büyük bir bölümü telefondan istedikleri sonucları verdiğini söylüyor.
Tamam kardeşim eyv sağolasın.. Valla telefon kendini bi bakışta belli ediyo zaten..Ya bide bu internet alışveriş sipariş ortamı vs. telefonu piyasasının altında satıyolar bunun nedenini anlamış değilim.. Acaba int. den alınca vergisi falan mı olmuyoda böyle ucuza geliyor senin bi bilgin var mı ?
kablosuz internet kullanmıyorum aslında ama telefon evdeki internet ağımı buldu ve bağlandı.hiçbir sey anlamadım.ben de güncelleme yapmayı denedım ve guncelledım v.21.0.004 sürümünü buldu ve yükledim.
baska soracagım seyler de var ki anubis ekledim mail adresini fakat 2 gundur online gormedim hala.
Arkadaşım daha ne istiyosunWireless olmadan nete giren milyonda bir karşımıza çıkan bi insansın.. Çok şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?