nokia x6 ev ekranı yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiryadarba

kiryadarba

Üye
    Konu Sahibi
nokia x6 ev ekranı yardım!
merhaba arkadaşlar,
sitede aradım ancak benle aynı sorunun yaşandığı bir konu bulamadım.
nokia x6 kullanıyorum. telefon, aldığım mağazada teşhir ürünüydü.
sanırım benden önce e-posta ayarlarını oradaki elemanlardan biri yapmış.
şimdi ayarlar>kişisel>ev ekranı>e-posta bildirimi>posta kutusu seçeneğine girdiğimde önceki e-posta adresi ( yani bana ait olmayan ) ve bir de mail for exchange seçeneklerini görüyorum.
ve elbette her takıntılı kullanıcının yapacağı gibi ben de bu adresi oradan silmek istiyorum. ancak nereden yapacağımı kesinlikle bulamıyorum, yardımınızı bekliyorum.
ha bir de bunun dışında, e-posta ayarları yapılandırmasının nasıl olacağını belirtebilecek biri varsa çok sevinirim.
ben her deneyişimde "şebeke ile bağlantı kurulamıyor" uyarısı alıyorum. oysa hem kablosuz internet bağlantım var hem de kullanıcısı olduğum telefon operatöründen internet paketim var.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Starsley

telefonunda email for exhance uygulaması varsa uygulama yöneticisinden kaldırabilirsin o kişisel e postayı ise e posta uygulaması varsa girerek ayarlardan kaldırabilirsin

kiryadarba

kiryadarba

Üye
    Konu Sahibi
ayarlardan ve uygulama ayarlarından denesem de bir türlü başarılı olamadım ne yazık ki :(

Starsley

O zaman uygulamaları komple kaldır tekrar yükle

kiryadarba

kiryadarba

Üye
    Konu Sahibi
telefona hard format attım, elbette ki sorun çözüldü. benzeri bir durumla karşılaşan arkadaşlar olursa, hard formattan başka çözüm yolu yok. ilgilenenlere teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt