• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia X6 8gb Modeli Azure Sistemi İle Geliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia X6 8gb Modeli Azure Sistemi İle Geliyor...
Nokia'nın symbian işletim sistemli popüler, şık tasarıma sahip akıllı cep telefonu X6 16 ve 32 gb'lık modellerinden sonra şimdi de 8 gb'lık modelini çıkarttı. Azure sistemi ile yenilenmiş arka kapağı daha da sağlamlaştırılan yeni X6 8gb hafızası dışında kapasitif dokunmatik ekran, 5mp flaşlı kamera, wi-fi, a-gps, 3g ve hareket sensörü gibi diğer X6 modellerinde bulunan özelliklerden mahrum bırakılmamış. 16gb'lık modelinin fiyatının düşmesini bekleyen X6 talipleri 8 gb'lık versiyonuna yöneleceklerdir. Son indirim ile 700-820 tl civarı olan 16 gb'lık modelden sonra 8 gb'lık model 590-680 tl arası bir fiyatla satışa çıkmıştır. 434 mhz ARM 11 tabanlı işlemci ve 128 mb ram kullanılan bu telefonun 16 gb modelinden daha stabil çalıştığı söylenenler arasında. Siyah-beyaz ve siyah-mavi-beyaz renk seçenekleri sunulan cihazın resimleri aşağıdadır :

• Beğen
Tepkiler: cemee61

OğuzcanAbi

Üye
şık bir cihaz ne kadar farklı işletim sistemi o kadar iyi

Aziz™

Aziz™

Üye
çok güzel bir cihaz..

OğuzcanAbi

Üye
ama 5800 gibi kasa açıklığı warmış

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Artık kasa açıklığı gibi bir durum söz konusu değil. Azure sistemi ile arka kapak güçlendirildi hem daha dayanıklı oldu hem de kasa açıklığı giderildi.

Progressivity

Progressivity

Üye
işlemcisinde ve raminde bir değişme söz konusu değildir umarım ayrıca işlemci ve ram değerleri nedir acaba bu telin

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Artık klasikleşen 434 mhz ARM 11 tabanlı işlemci ve 128 mb ram kullanılan bu telefonun 16 gb modelinden daha stabil çalıştığı söylenenler arasında. Telefonun piyasaya çıkması ile bazı bilgileri güncelledim.

erenbaba97

Üye
slm telefon acaba piyasaya çıktı mı??? cevap lütfen

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
şu telefonun işlemcisi ile micro sd kart girişi olsa alıcam.Ama yok!

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
şu telefonun işlemcisi ile micro sd kart girişi olsa alıcam.Ama yok!
Telefonda şöyle bir durum var, Telefonun 8 gb'lık hafızası ayrı bir diskmiş yani bilgisayardaki bağımsız olan C ve D diskleri gibi iki tane disk varmış diğeri ise telefonun işletim sisteminin kurulu olduğu disk. O yüzden telefon çöktüğünde bile 8 gb'lık disk, tıpkı hafıza kartı misali tüm verileri korur. İşlemci konusunda ise katılıyorum bu karizmaya daha yüksek işlemci yakışırdı ama kullananlar en hızlı ve stabil çalışan X6'nın bu 8 gb'lık versiyon olduğunu söylüyorlar.

--------------- Ekleme ---------------

slm telefon acaba piyasaya çıktı mı??? cevap lütfen
Evet telefon piyasaya çıktı daha telefonculara bakma fırsatım olmadı malesef ama internetten paralel ithalat şeklinde 560 tl'ye satılıyor bilgin olsun ;)

goril4114

Üye
bende telefon almak ıstıyorum 5130 mu alsam x3 mü kara veremıyorum sız soyermısınız

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende telefon almak ıstıyorum 5130 mu alsam x3 mü kara veremıyorum sız soyermısınız
Kesinlikle Nokia X3 derim kamerası 5130'a göre daha iyi tasarımı da daha göz doldurucu ve daha yeni bir telefon, son karar tabi ki sizin...

khytr89

khytr89

Üye
Artık kasa açıklığı gibi bir durum söz konusu değil. Azure sistemi ile arka kapak güçlendirildi hem daha dayanıklı oldu hem de kasa açıklığı giderildi.

bunda da mı kasa sorunu vadı. kardeşim bu nokia ne yapıyor yaww.ama x6 yı beğenmiyorum ben. zaten nokia ın dokunmatiklerini say diyince x6 ya unutulur ya da en son söylenir.geri planda bir telefon.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800'ı 1000 tl ile piyasaya sürüp sonra yarısına indiren bir zihniyet sayesinde X6'nın olması gereken değeri düştü diyebilirim ama en azından kamerası, kapasitif ekranı, tasarımı olarak benim gözümde hala daha bir numaradır zaten Nokia'nın piyasadaki en iyi dokunmatik telefonu X6 nasıl unutulur, N8 çıkınca piyasaya tabi ki durum değişecek. Eğer X6'nın işlemcisi de 680 mhz olsaydı n8 gibi, o zaman daha iyi olurdu tabi.

enescebeci

enescebeci

Üye
kesssin bilgi ne zaman cikck

batuone

Üye
saol

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Telefon çok şık ama 5800 ın geliştirilmişi pek bi fark yok kapasitif ekranı dışında :)

Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
harika bi makine valla aynısı bende olsa... :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
8gb tabiki daha stabil çalışır hafızası daha düşük:D

bitterchocomel

bitterchocomel

Üye
telefnn görnümü çk güzl

Üst Alt