Nokia X6 16gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia X6 16gb
-V40.0.002 en son sürüm yüklüdür.
-Orjinal aksesuarlarıyla gönderilecektir.
-Batarya orjinaldir, şişme, ısınma gibi bir sorunu yoktur.
-16gb ın yaklaşık 5gb doludur(oyun, program, tema, müzik vb.) İsteğe göre göndermeden önce sıfırlayabilirim.
-Hackli değil fakat telefonun imei'sine özel sertifikası vardır. Sertifikasız programlar kolaylıkla yüklenebilir.
-Telefonda donanımsal ve işlevsel hiçbir sorun yoktur.

Fiyat pazarlığa tabidir.

Fotosunu şuan çekemedim, fakat alma konusunda ciddi bir anlaşmaya varılırsa önce cihazı görmesini sağlayacağım.

İlgilenenler, takas düşünenler bana pm yada e-mail yoluyla ulaşabilirler.

max_xmisc

Üye
Kardeşim Samsung S5260 telefon 3 haftalık anca almanyadan geldi kilit açık tüm hatları çalıştırıyor telefonun motion sensörü + bir sürü özellik java + sahte aramadır telefon sıfır sayılır 1 tane cizik yok arıza yok . ?

Ahmet KIROĞLU

Üye
ne istiyorsun

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim Samsung S5260 telefon 3 haftalık anca almanyadan geldi kilit açık tüm hatları çalıştırıyor telefonun motion sensörü + bir sürü özellik java + sahte aramadır telefon sıfır sayılır 1 tane cizik yok arıza yok . ?
Yok kardeş samsung düşünmüyorum ben

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Bende c5-03 var kardeşim kutulu sorunsuz siyah garantisi 22 ay 6 ay kullanıldı sahibinden media markt tan aldım düşünürsen fiyat konuşalım ve biraz bilgi verirsen telefon hakkında
Numaram : 05303042145

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok kardeş C5 düşünmüyorum

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Sen bilirsin mesajda acill neden yazdın ?

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mesaja acil yazmadım senin mesajını yanıtladıgım için re:acill oldu. Sen acil yazmışsın konuya o yüzden

• Beğen
Tepkiler: Kadir Cem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt