Nokıa x6 16gb araç tutaçağı+araç şarjı+şarj cihazı +usb kablo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa x6 16gb araç tutaçağı+araç şarjı+şarj cihazı +usb kablo
Arkadaşlar elimde sorunsuz ekranında çok az çizik olan x6 16 gb var . Araç tutacağı ,araç şarjı, şarj cihazı ,usb kablosu (eğer isteseniz kutuya verebilirim) hepsi dahil olarak satıyorum . telefonun hiçbir sorunu yoktur.

Fiyatı 585 TL dir. Eğer fiyatı beğenmeyip karşı teklif verirseniz anlşabiliriz (1 yıllık garantisi vardır) Teşekkürler <br

bay_talha

bay_talha

Üye
Telefonun sıfırı zaten 650TL :d:
İnanmassanız eğer aşşağıda :alkis

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
iyide kardeşim verdiğin linke bakmadm ama benm bildiğim onlarda araç kiti araj şarjı yok yinede fiyatı aşağıya çekiyorum

HakaN-06

HakaN-06

Üye
kardeşim ne yaptın sen telefoncularda 370-400 lira civarı 2. eli uçmuşsun sen

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
istersen telefoncudan hiçbirşeysiz sadece telefonu alabilirsin 370-400 e kimseyi zorlamıyoruz ya =)

bay_talha

bay_talha

Üye
Araç tutacağı felan önemli değil ki 10Tl şey fazla uçmussun ama piyasası bu kardeş satamassın bu fiyata onu anlatmak istiyoruz:oke:

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
tamm kardeşlerim anlıyorum sizin dediğinizi ama 700 e aldığın malı o fiyata satmak koyuyo biraz =) neyse her kör satıcının bi kör alıcısı vardır =)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
O dediğin paraya c6-01 bulunur kolay gelsin :)

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
en fazla kaça gider ki bu lanet olasıca x6 ?

----------Eklendi @ 22:49:32 ---------- Yazıldı @ 22:44:11 ----------

----------Eklendi @ 22:53:05 ---------- Yazıldı @ 22:49:32 ----------

bay_talha

bay_talha

Üye
450-500 TL eder temizse eğer:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
10 daha ver 0 c6 01 al :hmmm

aşkım34

Üye
300 verim:aha::aha::aha:

xyunusx666

Üye
bende telefon alıp satıyorum x6 16gb kutulu garantili olursa 250-280 arasında bi fiyata alıyorum

emrah0020

emrah0020

Üye
kardes 370 vereyim get ile kapıda ödemeli göndereceksen . 05325910192 numara bu kardeş düşünürsen

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
hhaha 300-400 tl eder dediğiniz telefonu 600 tl ye sattım hepinize geçmiş olsn =)

bay_talha

bay_talha

Üye
Alan arkadaşa geçmiş olsun enayilikte sınır tanımıyor demmekki :))

mesiii

Üye
nden satıyorsun x6

ookkaayy

ookkaayy

Üye
aynen usta ya ben 800 e aldım hayır bide electeo wörd de 899 tl idi iiki ordan almadım bi of of garmin kurulmuyo diye hemen bi hafta içinde kutusuyla satayım dedim tertemiz telefon 500 tl vermiyolar bile bidahada sıfır telefon alanın ...sunlar Ya valla bida sıfır tel almıcam bu ne ya. Sen 400 yaz belki satılır bende 400 yazdım sahibindene hala arayan soran yok :)

----------Eklendi @ 22:43:42 ---------- Yazıldı @ 22:42:50 ----------

yalaan

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
bnde sahibinden e koydum adamın teki 550 tl lik notebook teklif etti ona vermedm 600 tl ye sattım =)

maxirabit

maxirabit

Üye
Bu zamanda öylesini bulduysan büyük şans,kimse okadar parayı vermezdi o telefona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt