...3.2 mP çözünürlüğe flaşlı otomatik netleme 4 x dijital zoom gibi özelliklere sahip bir kamera yapısına sahip.3D ses özelliği sayesin de ise oldukça net ve kaliteli bir sese sahip.Tavsiye Ediyorumsenin söylemeye çalıştığın şey gece modu olmasın ? benim kasaya koymayı unutmuşlar yada flaşıKamerası hakkın da da bir kaç şey yazmak gerekir...Çünki yukarıda arkadasımızın bırısının yorumu dıkatımı cektı fılası yok dıye ama yanılıyor......3.2 mP çözünürlüğe flaşlı otomatik netleme 4 x dijital zoom gibi özelliklere sahip bir kamera yapısına sahip.

ARKADASLAR NOKIA X3 ALACAĞINIZA BENCE 5230 TAVSİYE EDERİM 30-40 TL FAZLA WERİRİSİNİZ ANCA KAMERASI 2.0MP OLMASINA RAĞMEN 5.0MP KAMERALAR İLE KARŞILAŞTIRABİLİYORUM HEMDE AYNISI ÇÜNKÜ RENK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ MUHTEŞEM 16 MİLYON RENK DESTEKLEME ÖZELLİĞİNE SAHİP NOKIA X3 TE 3.2MP KAMERA VAR ANCA 5230DA 2.0 OLMASINA RAĞMEN HERR TÜRLÜ DAHA NET GÖSTERİYO FLASHADA GEREK YOK 5230 DA GECE BİLE KAMERA NE GÖRÜYORSAN ONU GOSTERİYOR SAYGILAR...![]()
dosya yöneticisi yok yüklüyorsun.sis açmaz s40 cihazı bu.arkadaşlar ben x3 almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bi şey var telefon sis uygulamaları açıyormu bide doosya yöneticisi varmı
senin söylemeye çalıştığın şey gece modu olmasın ? benim kasaya koymayı unutmuşlar yada flaşı
nokia x3 ses olarak kaliteli. çift kanal hoperlorü var. firmware yükseltilebiliyor.wifi yok. mesaj tonu ve alarm sesinde problem yaşıyordum firmware yükselterek çözdüm. ancak bataryası büyük problem. bir gün zor dayanıyor. kamerasındada otofokus ve flaş yok. 3.2 MP ama gece bir işe yaramaz anlayacağınız.
Kardeş arama alram seslerini nasıl yükselttin banada yardım edermisin ?