Nokia x3 Almayı düşünüyorum.Sorunları varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x3 Almayı düşünüyorum.Sorunları varmı?
Nokia 5130 aldım ve hiç memnun kalmadım geri iadesini istedim.Şimdi x3 almayı düşünüyorum.telefonun sorunları varmı? Hafıza kartı telefon hafızası boş olmasına rağmen telefonun yavaş çalıştığını duydum.Bu tür şeyler varmı?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
x3 kullanıyordum kardeşime verdim arada alıp kullanıyorum müzik falan dinliyorum bi ara yavaş çalıştığını hissettim biraz kurcaladım temadan kaynaklandığını buldum kendi temalarından birini uyguladım sorun halloldu hafiza ile alkası yok üstelik kendi temaları çok güzel başka temalara gerek dymazsın

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
nokiaların genelinde var sanırım bu problem.5130dada öyle kendi temasından farklı tema kullandığında telefon kasıyordu.Peki kızak,ekran vs.? 5130da beyaz ekran sorunu vardı.bundada öyle birşey olabilirmi?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
oylee bir sorun yok kayar kapağıda çok kaliteli sen 1 cm ittir o şak diye açılıyor telefon iyi sağlam yani

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim :oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
alabilirsin telefon çok sağlam

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
:) arkadaşımdan dinledim bir kaç sefer.gerçekten ses kalitesi muhteşem ancak şimdi biraz daha araştırdım telefon hakkında çok şikayetde var :S daha 2 gün önce tüketici haklarına verdim 5130u.gözüm korktu.bununda öyle olmasından korkuyorum açıkcası.samsung l700 düşnüyorum onunda şebeke problemi var.6300 düşündüm ondada ses kalitesi falan düşük.napıcağımı bilemiyorum inanın

--------------- Ekleme ---------------

link bu.Kapakdaki tuşlar düşüyor diyorlar.Ara film kayıyormuş vs.vs.

serdarun

Üye
berbat bir telefon, aldığım günden beri düzgün açalıştığı gün sayısı sayılı, sakın alma

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
    Konu Sahibi
6300 mı x3mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt