Nokia x3-02 youtube videolarını izliyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

draxex

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x3-02 youtube videolarını izliyemiyorum
Arkadaşlar önceden telefonumda youtube videoları açılırdı şimdi bağlanılamadı tekrar deneyiniz diyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

mert41994

mert41994

Üye
Benzer problemi bende yaşıyorum. Yapılandırma ayarlarından değiştirince işe yaradığı oluyor. Bende yaramadı ama :/

draxex

Üye
    Konu Sahibi
Bendede yaramadı

mert41994

mert41994

Üye
Akış Ayarları var onu bulmak gerekiyor. Yapılandırma ayarları içerisinde bir bölüm ancak ben benzer bir konu açtım yardımcı olan olmadı malesef

draxex

Üye
    Konu Sahibi
Erişim ayarlarından avea wap yaparsan telefonunun tarayıcısından izliyebilirsin.Opera mini açılmaz ama.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam ilk önce hangi operatörü kullanıyorsan o operatörün interent ayarlarını yapılandır...daha sonra normal giriş ekranında iken soldaki git düğmesine basıp opera mobile tarayıcısını kullanarak video izlemeyi deneyin...

tempestshine

tempestshine

Üye
Wlan ile bağlanıyorsan modemi bir resetle olmadı.Akış ayarlarını yap.Bence opera mini kullan ..

mert41994

mert41994

Üye
hocam ilk önce hangi operatörü kullanıyorsan o operatörün interent ayarlarını yapılandır...daha sonra normal giriş ekranında iken soldaki git düğmesine basıp opera mobile tarayıcısını kullanarak video izlemeyi deneyin...

Wap ayarlarımda en ufak sorun yok :/. Avea hattım
Erişim ayarlarından avea wap yaparsan telefonunun tarayıcısından izliyebilirsin.Opera mini açılmaz ama.

Opera açıp izleyebiliyordum

draxex

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini kullanıyorum önceden izliyordum şimdi açılmıyor

mert41994

mert41994

Üye
Yeni farkettim, telefonun kendi tarayıcısı da bağlanamiyor

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
araştırdığım kadarıyla youtube izleme programı s40 sistemler için ayrıca var..size önerim cihazın kendi marketinden youtube diye aratmanız eğer bulamazsanız google'dan ''s40 youtube izleme programı'' diye aratın olumlu sonuç alırsınız..

mert41994

mert41994

Üye
araştırdığım kadarıyla youtube izleme programı s40 sistemler için ayrıca var..size önerim cihazın kendi marketinden youtube diye aratmanız eğer bulamazsanız google'dan ''s40 youtube izleme programı'' diye aratın olumlu sonuç alırsınız..

denedim. Sonuç aynı

draxex

Üye
    Konu Sahibi
Erişim ayarında avea wap gprs işaretle nokia tarayıcıdan gir açıldı bende ama opera minide olmuyor.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hard format atmayı dendinizmi??

mert41994

mert41994

Üye
Yararsız malesef

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ovi'den güncelleme yapmanızı öneririm..