Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia x3-02 youtube videolarını izliyemiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
draxex
Üye
Konu Sahibi
Nokia x3-02 youtube videolarını izliyemiyorum
Arkadaşlar önceden telefonumda youtube videoları açılırdı şimdi bağlanılamadı tekrar deneyiniz diyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
mert41994
Üye
Benzer problemi bende yaşıyorum. Yapılandırma ayarlarından değiştirince işe yaradığı oluyor. Bende yaramadı ama :/
draxex
Üye
Konu Sahibi
Bendede yaramadı
mert41994
Üye
Akış Ayarları var onu bulmak gerekiyor. Yapılandırma ayarları içerisinde bir bölüm ancak ben benzer bir konu açtım yardımcı olan olmadı malesef
draxex
Üye
Konu Sahibi
Erişim ayarlarından avea wap yaparsan telefonunun tarayıcısından izliyebilirsin.Opera mini açılmaz ama.
ByYlmzZz
Üye
hocam ilk önce hangi operatörü kullanıyorsan o operatörün interent ayarlarını yapılandır...daha sonra normal giriş ekranında iken soldaki git düğmesine basıp opera mobile tarayıcısını kullanarak video izlemeyi deneyin...
tempestshine
Üye
Wlan ile bağlanıyorsan modemi bir resetle olmadı.Akış ayarlarını yap.Bence opera mini kullan ..
hocam ilk önce hangi operatörü kullanıyorsan o operatörün interent ayarlarını yapılandır...daha sonra normal giriş ekranında iken soldaki git düğmesine basıp opera mobile tarayıcısını kullanarak video izlemeyi deneyin...
Opera mini kullanıyorum önceden izliyordum şimdi açılmıyor
mert41994
Üye
Yeni farkettim, telefonun kendi tarayıcısı da bağlanamiyor
ByYlmzZz
Üye
araştırdığım kadarıyla youtube izleme programı s40 sistemler için ayrıca var..size önerim cihazın kendi marketinden youtube diye aratmanız eğer bulamazsanız google'dan ''s40 youtube izleme programı'' diye aratın olumlu sonuç alırsınız..
araştırdığım kadarıyla youtube izleme programı s40 sistemler için ayrıca var..size önerim cihazın kendi marketinden youtube diye aratmanız eğer bulamazsanız google'dan ''s40 youtube izleme programı'' diye aratın olumlu sonuç alırsınız..