Nokıa x3-02 nasıl bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

slymn60

slymn60

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa x3-02 nasıl bir telefon
arkadaşlar yeni çıkan bu telefondan almyı düşünüyorum bana çok uygun geldi sizin yorumlarınızı bekliyorum şu anki piyasa fiyatı 400 tl sizce nasıl (h)

Neverex

Üye
Bugün arkadaşımla telefoncuda gördük.Arkadaşımın hoşuna gitti.Sanırım hem dokunmatik hemde tuşlu bir telefon.Özellikleri nasıl bilmiyorum.Ama ben telefonu beğenmedim.

harpi

Üye
bn sana daha gzll telefon getrırebılırımm smsung s8000 jet 500 lıraya orjınaal çinden deil
ıngılterede abım oturuo ordan gtrtıyomm cok memnun olanlar var 8 tane sattm:) [email protected] faceden yazısak

slymn60

slymn60

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben teli begendim ya hem bütçeme uygun wifi var herşey var yanii tuşlarda güzel bence hiç bi eksigi yok demi:oke::oke:

metin_nn

Üye
banada telefoncu önerdi güzel telefon bende şu ara arıyorum ama bakalım :)) alırsan bi özel mesajla memnuniyetini bildirede duruma göre benede alabilirim :))

slymn60

slymn60

Üye
    Konu Sahibi
bazı arkadaşlar telefonun tipinden yakınıyolar ma gayet güzel:oke: dokunmatikte mesajı zor yazanlar için gayet iyi

icavs

Üye
mükemmel bir telefon ben yeni aldım telefonu, gerçekten kullanmaya değer bir telefon, wi-fi 5mp kamera dokunmatik ekran, yani bu fiyata alınması gereken bir telefon tavsiye ederim :)

ekoo007

Üye
ben hangi renk alsam bilemedim sizce hangi renk?

ceno95

Üye
arkadaşlar teli yurtdışından 6 ay önce getirtmiştim.
bn çok memnun kaldım ama tek bi eksiği vr o da daha çok tanınmadığı için program ve uygulama eksiği var
onun dışında hem dizayn hem performans olarak iyi bi telefon
kampanya özelliklerini bilmiyorum ama alındığı zaman pişman olunmayacak bi telefon

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Götürür seni :oke:

mustafa603

mustafa603

Üye
Touch 'n Type diyosun yani :ehe Orta bi bütçe için uygun bir telefon, öneririm.

Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
Süper bir telefon siyah renkli alın bence arakdaşlar 5mb kamera wlan En buyuk özelliği hem dokunmatik hem tuşlu mesajlaşma süper dokunmatik ekran kaliteli Dokunmatik ekranda oyun oynayabiliyorsun vodafone cep net yaptım bir bilgisayar gibi her isteğimi gideriyor Email sistemi harika ovide orjinal kaliteli programlarda var gerçekden tavsiye ederim size arkadaşlar s40 v6 sistemi hakim java oyun desteklemekde arkadaşlar yakın zamanda populer olur

Boy41

Üye
herkese öneririm çok güzel bir telefon :oke: