sağolun arkadaşlar.bir süredir foruma giremedim şimdi fıratım oldu.2 gündür kullanıyorum yorumlarımı belirteyim:
Artıları:
-wlan ile internet seçeneği, opera mini nin yüklü gelmesi ve oldukça hızlı internet.
-müzik tuşu ve mesaj tuşu ile oldukça rahat kullanım. pratik arayüz s40 lardan biraz daha farklı bana çok kullanışlı geldi
-özelleştirilebilir ana ekran. menüler dokunmatiğe uygun yazı boyutları ve kullanım kolaylığı.
-ses kalitesi iyi ve dışarı yüksek ses veriyor 5800 kadar olmasada tek höparlöre göre oldukça iyi
-3g desteği ile hızlı internet ve diğer olanaklar
-kasası sağlam arka kapak çelik olması mandalların kırılma vs sorunları önlüyor
-usb üzerinden sarj olması. usb kablosunun kısa olması( bir yere gidildiğinde kablo ile usb olan her yerde sarj bence güzel avantaj)
-mesaj ve sesli arama geldiğinde ışık efekti(tüm tuşlar ara ara yanıp sönüyor)
-mesajlarda sohbetler şeklinde gösterim seçeneği
-ogt (on the go) kablosu ile flashbellek vs usb portuna takıp media gibi kullanabilme telefonu.(flash belleğin içindeki bilgileri görür okur...)
-16 gb ta kadar microsd desteği
...
Eksiler:
-3g desteğinin olmasının yanısaıra görüntülü görüşmenin olmaması
-5mp kamera ama autofocus vs özeilikler olmaması dolayısıyla kalitenin tatmin edici olmaması
-860mah lık batarya yerine daha yüksek olsaymış daha uzun dayanırdı( ben çok mesajlaşan biriyim yaklaşık 1 buçuk 2 gün gidiyor)
...
Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım. bu arada kutu içeriğini merak eden arkadaşlar için söyleyim
-standart ince uçlu şarj cihazı
-batarya
-kısa usb kablosu (bazı arkadaşlar usb kablosu çıkmıyor diye şikayetçi bende çıktı)
-2gb microsd kafıza kartı
-kulaklık
-kullanım kılavuzu..
objektif yorumlar yapmaya çalıştım saygılar arkadaşlar...