X2 xl gelmeyecek gibi
xl hepsiburada satışta x2 belirsizX2 xl gelmeyecek gibi
Onu demek istemedim. X2 nin xl versiyonu nokia çıkarmaz gibi . x serisi bitti deniyorxl hepsiburada satışta x2 belirsiz
DoğruOnu demek istemedim. X2 nin xl versiyonu nokia çıkarmaz gibi . x serisi bitti deniyor
nokia x nasıl bir cihazdır. fiyatı oldukça uygun gibi görünüyor (400-430 tl arası) ikinci telefonum (nokia-n900) bozulduğundan yeniden telefon alacağım. aklımda moto g vardı ancak aralarında 200-250 lira fark var. alacağım telefonda wifi'yi sanırım wifi hotspot(symbian telefonlar gibi) olarak değil de modem gibi wifi direct şeklinde açmasını istiyorum. nokia x'de sanırım öyle açıyor. cihazda performans felan aramıyorum. önerileriniz nedir almayı düşünüyorum. dediğim gibi ikinci cihaz olarak kullanmak istiyorum. normalde galaxy s5 kullanıcısıyım.
2 Telefon Olarak Alıyorum Demişsin X Ozaman
S5'in Var Sonuçta,
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. telefona ihtiyacın varsa al ama yoksa iPod Touch al bence
uzun diye hepsini okumadım, okumak zorunda da değilimYukarıyı oku Adam S5 Var Demiş 2'ci Telefona İhtiyacım Var Diyor
X Güncelleme Alıyor Halen Nokia Tarafından.
X iyi olur o zaman 400 liraysaikinci telefona ihtiyacım var. şuanda n900'ü kullanıyorum ancak nazlı telefon. yeniden şarj soketi arızalandı ve tamir edilemiyor şuan. dışarıdan şarj ediyorum telefonu ancak usb özelliğini kullanamıyorum. n900 öyle bir telefon ki arkadaşın s2'sine n900 üzerinden rom, n9'uma flash atmışlığım bile var, cep bilgisayarı kısaca. usb özelliğini kullanamayınca pek artısı kalmıyor ve ev dışında şarj edememem büyük problem. bu sebepten onu emekli edip yeni cihaz aşmam şart.
ipod touch 5 kesin alacağım zaten. n9'daki birkaç projemi ios için yaptığımda test cihazım olacak. fiyatları biraz daha düşsün diye ipod tocuh 6'nın çıkmasını beklemekteyim. tabletim asus me173x+nakit şeklinde takas etmeyi düşünüyorum.
uzun diye hepsini okumadım, okumak zorunda da değilim
X iyi olur o zaman 400 liraysa
Zenfone4 var ama onun yerine X almak daha iyi olur galibaSenin önerin olur mu 500 lira altında şarjı bu kadar iyi giden ve wifi direct açabilen bir cihaz. Daha iyi fiyat/performans verecek telefon yok sanırım ikinci el almayı düşünmediğimden.
Zenfone4 var ama onun yerine X almak daha iyi olur galiba
Aynen. Şimdi baktım da Z4'e Android özelliği olsun, kamerası falan daha iyi X'e göre. Seçim senin tabi.Zenfone4 x86 tabanlı mimariye sahip arm işlemcilerin güç tüketimi daha az. Aynı batarya performansını alamam diye düşünüyorum.