Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Çok satarsa devamı gelir diye düşünüyorum. Ayrıca ram düşük olabilir X de ama gayet hızlıydı videolarda. Olmadı X+ veya XL alır millet.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
XL alınası bir telefon ama tek sıkıntı şimdilik ekran çözünürlüğü gibi duruyor.

PriZm

PriZm

Üye
512 MB Ram yeterli.Sonuçta videolardan gördüğüm kadarıyla sistem Touchwiz gibi hantal değil.Neredeyse AOSP kadar hızlı çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
açık uygulamalar veya son uygulamalar ekranını hiç görmedim, iki uygulama arasında uygulamaları tamamen kapatmadan nasıl geçiş yapılacak acaba?

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
donanım olarak günümüzden 4 yıl geri gelen bir telefon nokia dahi olsa neden 500 tl verimki piyasada arternatifleri çok

PriZm

PriZm

Üye
açık uygulamalar veya son uygulamalar ekranını hiç görmedim, iki uygulama arasında uygulamaları tamamen kapatmadan nasıl geçiş yapılacak acaba?
2:37
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

4un6si

4un6si

Üye
XL modelini beğendim , hatta almayı düşünüyorum

mtoyanik

mtoyanik

Üye
fiyatı nasıl olurda 500 lira civarı olur nokia x'in. en maximum 300-400 civarı olması gerekiyor avrupada 90 euroya satılıp burada 500 lira gibi bir fiyat biçerlerse yazıklar olsun Türkiye'deki distürbütörlere :sahan2:

0MG90

0MG90

Üye
Vergiler :(

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Şimdi bu cihazlarda multitask var mı? Yani mesela Asphalt 8'i arkaplana atıp Whatsapp'a bakabiliyor muyuz?

Bir de hani Lumia 520'den ucuz olacaktı Nokia X?

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar yabancıların yorumlarını okuyorum da bootloader kilitli olacak diyorlar, eminlermiş.

smh60

smh60

Üye
Klasik nokia iste :-)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Zaten çoğu android cihazda bootloader kilitli açma yöntemi varsa sorun yok

0MG90

0MG90

Üye
Aynen Htc de kilitli mesela onun gibi açılabilir

lost68

lost68

Üye
asha ile lumia gibi olmus :D bildiğin ortaya melez android doğmus :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
mtoyanik

mtoyanik

Üye
bu işin vergiyle alakası yok. Vergiler sabit ve bellidir. Bu tamamen turkcell vodafone veya diğer ithalat yapan disturbutorlerden kaynaklanıyor onların insafına kaldık artık ne kadar kar yapmak isterlerse ona göre fiyat biçeceklerdir.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tr de bu cihazı ilk giren demesin bu wp Li uzak durun . Arayuz nirde sistem nirde