bilal72
Üye
Valla samsung işini görmüyor 4.4.2 güncelleme vermiyor ve emin ol pek yakında 1.5-2gb ram isteyen oyunlar çıkarAbartmayın benim işimi gayet iyi görüyor
tabi flipy bird oynuyorsaniz o başka sizi hayli idare eder 
Valla samsung işini görmüyor 4.4.2 güncelleme vermiyor ve emin ol pek yakında 1.5-2gb ram isteyen oyunlar çıkarAbartmayın benim işimi gayet iyi görüyor
tabi flipy bird oynuyorsaniz o başka sizi hayli idare eder 
Hele bi al telefonu sonra yuklersin play store yi , hem burdaki android içerik play storeden daha zengin o yüzden play store ye gerek yok![]()
Stock kullandıgımı kim söyledi ? yükle bi aosp rom keyfine bak ya da CM flappy bird de oynuyorum modern combat 4 de oynuyorum gta san andreas da :-)Valla samsung işini görmüyor 4.4.2 güncelleme vermiyor ve emin ol pek yakında 1.5-2gb ram isteyen oyunlar çıkartabi flipy bird oynuyorsaniz o başka sizi hayli idare eder
![]()
+1 mümkün degil diyenler vardıo değilde benim aklıma çok farklı bir şey takıldı. nokia asla androide geçmez diyen wp'ci kardeşler nereye kayboldu ?
ben şimdi android kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum sonuçta android kullanan Bi cihaz ve en iyi yorumları onlar yaparlar onların görüşleri çok önemli bence android genel bölümüne yakışır sonuçta ben merak ediyorum nokıaxl mi yoksa discovery mi yorum istiyorumKonu sadece Android işletim sistemini ilgilendirmiyor arkadaşlar. Genel bir konu olduğu için o yüzden buraya taşıdım. Yazılım ile ilgili bir haber değil sonuçta.
ben şimdi android kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum sonuçta android kullanan Bi cihaz ve en iyi yorumları onlar yaparlar onların görüşleri çok önemli bence android genel bölümüne yakışır sonuçta ben merak ediyorum nokıaxl mi yoksa discovery mi yorum istiyorum
Simdi biri gelir nokia düsmanımısınız der :-)Bence de devamı gelmez bunlar da tutmaz, sırf Android olsun diye yapmışlar arayüz bile Metro terk
Aptoide en iyisiMicrosoft Nasıl Ikna Oldu
Nokia Google İnat 1Mobile
Yüklemiş Blackmarket varken 1mobile'nin Yüzüne Bakmam