Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

bilal72

bilal72

Üye
Abartmayın benim işimi gayet iyi görüyor
Valla samsung işini görmüyor 4.4.2 güncelleme vermiyor ve emin ol pek yakında 1.5-2gb ram isteyen oyunlar çıkar:) tabi flipy bird oynuyorsaniz o başka sizi hayli idare eder :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Google Play Forumdan İndirsek Yüklenmezmi ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Play service de kurarsan olabilir

bilal72

bilal72

Üye
Hele bi al telefonu sonra yuklersin play store yi , hem burdaki android içerik play storeden daha zengin o yüzden play store ye gerek yok :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hele bi al telefonu sonra yuklersin play store yi , hem burdaki android içerik play storeden daha zengin o yüzden play store ye gerek yok :)

İllaki Bulursun Orası Ayrı Mesele Tabi Maksat Play Storede Değenlerdirme Yorum vs Yapmak

smh60

smh60

Üye
Valla samsung işini görmüyor 4.4.2 güncelleme vermiyor ve emin ol pek yakında 1.5-2gb ram isteyen oyunlar çıkar:) tabi flipy bird oynuyorsaniz o başka sizi hayli idare eder :D
Stock kullandıgımı kim söyledi ? yükle bi aosp rom keyfine bak ya da CM flappy bird de oynuyorum modern combat 4 de oynuyorum gta san andreas da :-)

tapatalk

tapatalk

Üye
o değilde benim aklıma çok farklı bir şey takıldı. nokia asla androide geçmez diyen wp'ci kardeşler nereye kayboldu ?

• Beğen
Tepkiler: Dede
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Güzel telefon ama tğrkiyede pek tutulacağını zannetmiyorum :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
+ hayal kurmayın diyenler :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Konu sadece Android işletim sistemini ilgilendirmiyor arkadaşlar. Genel bir konu olduğu için o yüzden buraya taşıdım. Yazılım ile ilgili bir haber değil sonuçta.
ben şimdi android kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum sonuçta android kullanan Bi cihaz ve en iyi yorumları onlar yaparlar onların görüşleri çok önemli bence android genel bölümüne yakışır sonuçta ben merak ediyorum nokıaxl mi yoksa discovery mi yorum istiyorum

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
discovery daha önde biraz, donanım ekran vs daha iyi, daha yakın bir model daha iyi olur kıyas açısından

smh60

smh60

Üye
Discovery biraz önde evet

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
1 tanesi bile zor görünüyordu 3 tane çıkardı adamlar

ANIL

ANIL

Admin
ben şimdi android kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum sonuçta android kullanan Bi cihaz ve en iyi yorumları onlar yaparlar onların görüşleri çok önemli bence android genel bölümüne yakışır sonuçta ben merak ediyorum nokıaxl mi yoksa discovery mi yorum istiyorum

Cep genel daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Bölüm ayrımı yapmıyoruz zaten Android kullanan sadece orada aktif diye bir durum söz konusu değil. Sorunu sorarsan burada da cevabını alırsın diye düşünüyorum.

Bana kalırsa bu cihazlara gerek yok. Herkes Nokia'dan Android beklediği için böyle bir şey yapmak zorunda kaldılar. Devamının geleceğini sanmıyorum ama belli olmaz tabi.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bence de devamı gelmez bunlar da tutmaz, sırf Android olsun diye yapmışlar arayüz bile Metro terk

• Beğen
Tepkiler: smh60
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Tutarsa devamı gelir

Emre

Üye
GoX

Son düzenleme: