Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
ekranı sevmedim, yandan bakınca çok parlıyor görüş açısı geniş değil.bir arkadaş pil çıkarılabilr mi diye sormuştu, videolarda XL nin kapağının açılabildiği görülüyor, diğerlerinin de açılıyordur muhtemelen, yani pil değişebiliyor.

ANIL

ANIL

Admin
Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan Nokia X'in önümüzdeki aylarda 500TL civarında fiyat etiketi ile satışa sunulacağını söyledi.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan Nokia X'in önümüzdeki aylarda 500TL civarında fiyat etiketi ile satışa sunulacağını söyledi.
fiyatın 2 katına çıkacağını tahmin ediyorduk burası türkiye nomaldir.

0MG90

0MG90

Üye
500'den fazla verilmez bu cihaza zaten.

Emre

Üye
Bu Nokia X

Bu Nokia X+

Bu Nokia XL

• Beğen
Tepkiler: saynesim
mcnpl4

mcnpl4

Üye
alttaki tusu ve ev ekraninda yanyana uc ikon olmasini sevmedim. bunlar tutulur da kaliteli bi cihaz yaparlarsa guzel olur

bilal72

bilal72

Üye
512mb ram ile gelmesi boşa gelmesi demektir. 2gb ram ile gelsin 1500tl olsun başımın üstünde yeri olsun:)

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
madem 4.2 android Bi cihazdan konuşuyoruz neden konu burda olması gereken yer android genel değilmi açıklayıcı Bi cevap alabilirmiyiz..

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
512 de var 1 de var :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
500'den fazla verilmez bu cihaza zaten.
5mp li lumia 520 bile 500 tl iken buna 500 verilmez sonuçta 512 lik ram var x değilde xl buyuk ekranı sayesinde talep gorur tabii 700 tl yi geçmemesi gerek sonuçta discovery ruzgarı var ve rakibi o

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
450 olsa kapış kapış giderdi

bilal72

bilal72

Üye
Ben okurken hepsi 512 diye okudum ama olsun 1 de artık iş görmüyor :)

ANIL

ANIL

Admin
Konu sadece Android işletim sistemini ilgilendirmiyor arkadaşlar. Genel bir konu olduğu için o yüzden buraya taşıdım. Yazılım ile ilgili bir haber değil sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Önemli olan , Nokianın o donanımda hızlı cihaz çıkarması , görünüşe göre hızlı sorun yok :)

Galaxy Aceler tir tir donuyor !

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Nesi iş görmüyor :) atrix kullanıyorum 1 ram var aspalt8 de hiç kasmadı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu arada by cihazda Asphalt 8 oynayabiliyorsun.