Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
400 alti olacagini hic sanmiyorum 450-500 civarlari olur bence, dolarda tam yuksekken cikti cihaz, bundan 2 ay once olsa 400 anca ederdi ama simdi durumlar degisti

Invoke

Invoke

Üye
400 alti olacagini hic sanmiyorum 450-500 civarlari olur bence, dolarda tam yuksekken cikti cihaz, bundan 2 ay once olsa 400 anca ederdi ama simdi durumlar degisti

110dolar olacaksa eğer çarp 2.3le, 250küsür lira eder. Üstüne de bir şeyler eklenir işte 300-450 arası bir şey olur, öyle olmalı.

0MG90

0MG90

Üye
Çok iyi özellikli cihaz değil 500 den fazla olamaz

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 alacaktim mesela 349$ 16 gb fiyati ama bizde 1399 tl den giris yapti ve ustelik o zamanlar dolar 2 lira seviyelerinde idi, bu hesabi 110 dolar icin yaptiginda 450-500 arasi bisey cikiyor ortaya ondan oyle diyorum :)Microsoft kıdemli yöneticisi Belfiore; Nokia X modeline çok da sıcak bakmadıklarını üstü kapalı olarak ifade etti. Belfiore, Nokia'yı kastederek Microsoft olarak çok heyecan duydukları işler yapacaklarını ancak bunun yanında daha az heyecan duydukları işler de yapacaklarını açıkladı.

LimePie

LimePie

Üye
Bir çıkısında Bakalım ne olacak

ElectroTR

ElectroTR

Üye
NokiaX, NokiaX+, NokiaXL Hayırlı olsun. Google'siz de olsa sonuçta android ve fiyatları çok uygun. Bakalım piyasa nasıl tepki verecek..

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
1 tane de degil :))Nokia X 89€ , Nokia X+ 99€ , Nokia XL 109€

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Nokia bunu 3 yıl önce yapsaydı ,şu an kraldi

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
bakalım bi özellikleri verilsin de acaba üçü de düşük fiyatlı çok üst düzey değiller galiba, en azından bir amiral yapsalardı bunların yanına.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
450 tlye patlar turkiyede baya satar

0MG90

0MG90

Üye
Vuhuuuu :D cok mutlu oldum :D

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Evet Türkiyede Kemik bir Nokia kullanıcı kitlesi var. Androidin popülerliği ile birlikte bu kitle samsunga zor anlar yaşatabilir. :P

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
tek sorun olacak sey arayuz olur sanirim, milleti bunun android olduguna inandirmalari zor olacak eger arayuz degistirilemiyorsa bide play store olmazsa da kotu olur

0MG90

0MG90

Üye

Resmilesti artık

Son düzenleme:
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Onun pek sorun olacağını sanmam

0MG90

0MG90

Üye
Xda el atar arayuze o sorun degil

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yaw şimdi nokiaya android mi kaçtı rüya degil demi :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Cık :)

0MG90

0MG90

Üye
Nokia X+ da daha fazla bellek ve hafıza olacakmış yani X deki 512mb rami istemeyen X+ alabilir

Nokia X 89Euro
Nokia X+ 99Euro
Nokia XL 109Euro

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Xl ne olacak :)