Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
Bu daha Nokia'nın ilk androidli cihazı. Tabi ki de düşük özellikli olacak. Nokia düşmanı mısın sen? Hiçbir cihazını beğenmeyip kötülüyorsun sürekli.
Arayuz berbat, donanim berbat boyle bi cihazin arkasindan aglamaya ne gerek var ?

• Beğen
Tepkiler: Dede

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
:)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Arayuz berbat, donanim berbat boyle bi cihazin arkasindan aglamaya ne gerek var ?

Arayüz bana göre güzel. Kişiden kişiye değişir. Ayrıca donanımın düşük olmasının sebebi cihazın Nokia'nın daha ilk androidli cihazı olması. Direk yüksek donanım koyarlar mı sence ilk androidli cihazlarında? Arkasından ağlayan da yok.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet kod ad A110 olduğuna göre büyük ihtimal devamı gelir .

KayraBey

KayraBey

Üye
Beğenmedim ben

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yav arkadaş beğenmediyseniz çekersiniz bi cm olur biter ne sıkıntı ettiniz :) donanımı sevmezseniz beklemeniz lazım

• Beğen
Tepkiler: Dede, 0MG90 ve GuiTaRisT111
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
2014 te gelecek ve ihtimal cihaz listesi en sağlam kaynaklardan biri gsmarena.com da nokia x te var

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
2014 te gelecek ve ihtimal cihaz listesi en sağlam kaynaklardan biri gsmarena.com da nokia x te var
gsm arena da listelemişse tamamdır bu iş, nokia x geliyor :)

tapatalk

tapatalk

Üye
Yav arkadaş beğenmediyseniz çekersiniz bi cm olur biter ne sıkıntı ettiniz :) donanımı sevmezseniz beklemeniz lazım
Bu cihaza cm çıkmaz. İcinde store bile olmayacak deniliyo. Degilki kodlari acacak nokia hic sanmiyorum

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Bu cihaza cm çıkmaz. İcinde store bile olmayacak deniliyo. Degilki kodlari acacak nokia hic sanmiyorum
bence özel arayüz dışında seçenek olarak stok android arayüzü de olabilir, mesela avea turkcell kendi cihazlarında kendi arayüzlerini kullanır standart olarak ama ek olarak ayarlarda stok android arayüzü de var seçebiliyorsun, Nokia x te de öyle birşey bekliyorum şahsen.sıkıntı olarak tuş kombinasyonu görünüyor sadece, stok android te üç standart tuş var ama nokia x te tek tuş var o yüzden stok arayüzü olmayabilir olursa da sanal tuşlar olmalı ama o zaman da ekran oranı kare şekline yaklaşacak o da istenen bir durum olmaz bide sanal tuşlarla fiziksel tuşun bir arada olması da kötü bir görüntü olacak, netice olarak stok anroid arayüzünün olmaması ihtimali de var

NEXUS

NEXUS

Üye
İşlemcileride Arayüzüde Berbat Tutmaz Kısaca.

• Beğen
Tepkiler: Dede
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
İşlemcileride Arayüzüde Berbat Tutmaz Kısaca.
galaxy ace ta işlemci donanım tip olarak daha berbat ötesi birşey ama piyasa milyonlarca var bir sürü insanın elinde görüyorum ozellikle ortaokul lise öğrencilerinde

NEXUS

NEXUS

Üye
galaxy ace ta işlemci donanım tip olarak daha berbat ötesi birşey ama piyasa milyonlarca var bir sürü insanın elinde görüyorum ozellikle ortaokul lise öğrencilerinde
çünkü fiyatı ucuz ben şağsen galaxy ace serisi kullanmam. bir tane oyun oynanmıyor. yani fiyatı 400-500 arası olursa millet normandy'yi alır ama oyun oynamak isteyen bu telefonu almaz.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
zaten performans teelefonu değilki nokianın da amacı o değil zaten, sadece android dünyasına giriş yapmak, ace tan çok daha iyi bir cihaz öyle lafın gelişi söyledim de aslında s3 mini ye yakın bir cihaz sadece ram az onu da işlemcinin yeni nesil olması ve kitkat son sürümü sayesinde açığı kapatıyor bence

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Keşke Lumia 1020 Androidli Olsaydı :)

0MG90

0MG90

Üye
Millet o berbat galaxy ace ı alacağına Nokia alır daha iyi, fiyatı da ucuz olacak zaten.

tapatalk

tapatalk

Üye
0MG90

0MG90

Üye
galaxy ace 2011 ocak çıkışlı cihaz abi şaka mı yapıyonuz siz ?
Hala satın alınıyor etrafımda görüyorum. Konuşma şeklinize de dikkat edin istediğim görüşü yazarım buraya.

• Beğen
Tepkiler: 1xxmesutxx1