meg1ddo
Üye
-
Konu Sahibi
-
dokunmatik tuş eklenirse ekran kullanım alanı baya daralır kareye yakın bişey olur görüntü hoş olmaz o yüzden tek fiziksel tuş üzerinden rom yapmaları daha mantıklı benceNexus gibi cihaz maşallah, kaçı tane cihazda var 4.4.1Xda başlamış bile yakında çıkar baya bir rom ayrıca dokunmatik tuş eklerlerse romlara güzel durur
Ekranı o kadar küçük değil ki her neysedokunmatik tuş eklenirse ekran kullanım alanı baya daralır kareye yakın bişey olur görüntü hoş olmaz o yüzden tek fiziksel tuş üzerinden rom yapmaları daha mantıklı benceNexus gibi cihaz maşallah, kaçı tane cihazda var 4.4.1
ekranın küçüklüğünden değil oranından bahsettim, şu an 15:9 oran eğer sanal tuşlar eklenirse bu durum 14:9 belki 13:9 gibi bir orana inecek, yani dikdörtgenden kareye doğru bir yöneliş olacak, tam kare olmaycak elbette ama o halde bile bazı oyun ve uygulamaların o ekrana göre oranlanması veya optimize edilmesi söz konusu olabilir.Ekranı o kadar küçük değil ki her neyse
Xda dan baya destek gelir bu cihaza
Bu rom geliştirenlere bağlıekranın küçüklüğünden değil oranından bahsettim, şu an 15:9 oran eğer sanal tuşlar eklenirse bu durum 14:9 belki 13:9 gibi bir orana inecek, yani dikdörtgenden kareye doğru bir yöneliş olacak, tam kare olmaycak elbette ama o halde bile bazı oyun ve uygulamaların o ekrana göre oranlanması veya optimize edilmesi söz konusu olabilir.
öyle tabiki ama 16:9 oran nerdeyse bir standart haline geldiği bu zamanlarda bu orandan daha da uzaklaşmazlar, görüntüsü de hoş olmaz bence ya, inşallah fiziksel tuş üzerinden rom yaparlar da sanal tuş olayına girmezlerBu rom geliştirenlere bağlı
bende android arayüzlerinin çoğunu sevmiyorum dediğin gibi çocuk oyuncağı gibi (bkz. discovery nin orijinal romu) her ne kadar özelleştrilse de henüz ciddi ve gerçekten hoş bir arayüz görmedim miui aralarından sıyrılan tek arayüz bencebu arada Nokia Swiftkey ile anlaşma yaparak cihazlarında swiftkey klavye uygulamasını yerleşik olarak verecek normalde play store da paralı bu uygulama.Diğer andoid telefonlardan farkı çok hızlı olması gelen araştırmalarda bence güzel arayüz de güzel android ara yüzü bana çocuk oyuncağı gibi geliyor bu arayüz çok güzel olmuş
bu haliyle bile çoğu arayüzden güzel, çok ta gerek yok yeni bir rom aBu cihazın download ve recovery menüsü kapalı olacaktır tahminimce.Xda'cılar fazla heyecanlanmasın.
bu haliyle bile çoğu arayüzden güzel, çok ta gerek yok yeni bir rom a
biz arayüzü standart android arayüzüne çevirmek babında konuşuyoruz yoksa performans geliştirmesine gerek yok bu telefonun yeter,ince iyi donanıma göreiyide romun asıl amacı arayüz değil sen romu çok yanlış öğrenmişsin
biz arayüzü standart android arayüzüne çevirmek babında konuşuyoruz yoksa performans geliştirmesine gerek yok bu telefonun yeter,ince iyi donanıma göre
tabiki yetersiz gelir, giriş seviyesi bir telefon, performansını yapılan yorumlardan ve incelemelerden yola çıkarak konuşuyoruz bir iki tane türkçe inceleme de var olumlu yorumlar yapılıyor.daha telefon adam akıllı meydanda yok neye göre performanslı ilan ettiniz telefonu? Bu donanım Androide yetersiz gelir.
Arayüz iyi ama videolardan gördüklerime göre eksikleri var.Bu konuda biraz zaman geçtikten sonra yorum yapacağım.bu haliyle bile çoğu arayüzden güzel, çok ta gerek yok yeni bir rom a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?