rom atmayı düşünmüyorum henüz. bu arayüzünü sevdim. Zira standart Android arayüzlerinden sıkılmıştım.soru yokta bi video çekebilirsin, bide rom atmayı denedin mi?
ya ben baktım geçenlerde teknosa da, açıkçası gereksiz çöp duruyor. keşke onu alacağınız fiyata farklı bir model dusunseydiniz. motorola moto g gibi.
üzerine biraz daha koyup tabiki.

siyah rengi hariç telefon gibi durmuyor, yanlış anlamayın ama pek bana iyi bir cihaz izlenimi de vermedi. sağlamlık konusunda biraz geride kalmış bu modelde nokia. diye düşünüyorum. lumia 920, n9 ayarında değil. lumia 520 gibi bir cihaz olmuş. birde oyun performansını merak ediyorum. nfs most wanted gibi bir oyun kurma şansınız varsa takılmadan oynatacak mı diye soru işaretleri var kafamda.

Asphalt 8 kurdum. Oyun 2 gb`a yakın. Açar mı kasar mı gibi soru işareti vardı aklımda. Ama bi açtım oynadım. Donma, kasma hiç yaşamadım. Çok keyifliydi. Ben de bu kadar beklemiyordum.![]()
Açılışta gameloft yazısını 10 saniye kadar bekliyorum. Ondan sonra oyun içinde hiç bir sorun yaşamıyorum. Bu yüzden oynaması keyifli oluyorbenim asus tablet bile sgx544 ile arada minimal kasmalar yaşıyor, asphalt 8 i dediğin gibi çalıştırması ilginç olmuş açıkçası.

whatsappi kaldırırsın. sonra whatsapp plus'ı indirirsin. güzel bir şekilde çalışırkardesim bende nokia xl aldım mobile marketten whatsapp indirdim uygulamayı acınca cıhazınız desteklenmıyor diyor ne yapmam gerekir bir fikrin var mı?

nereden indircem ?whatsappi kaldırırsın. sonra whatsapp plus'ı indirirsin. güzel bir şekilde çalışır![]()
link vermek serbest mi bilmiyorum ama whatsapp plus yazdın mı gugıla resmi sitesi çıkacaktır zaten uygulamasının. ordan indirip kurabilirsin.nereden indircem ?
standart android arayüzlerini biliriz. onlardan sıkılanlar için süper bir arayüz aslındaArayüzü nasıl beğendiniz ya çok saçma bence
O cihazda CyanogenMod daha güzel durur ve fiyatı çok pahalı o donanıma göre