Telefon Tavsiyesi Nokia X Deneyimi

Sponsorlu Bağlantılar

KadiirOruc

KadiirOruc

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X Deneyimi
Nokia X aldım geçenlerde. Farklı bir deneyim yaşıyorum. Açıkcası çok beğendim. Memnunum. Merak edenler,almayı düşünenlerin sorularını cevaplayabilirim :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
soru yokta bi video çekebilirsin, bide rom atmayı denedin mi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ya ben baktım geçenlerde teknosa da, açıkçası gereksiz çöp duruyor. keşke onu alacağınız fiyata farklı bir model dusunseydiniz. motorola moto g gibi.üzerine biraz daha koyup tabiki.

KadiirOruc

KadiirOruc

Üye
    Konu Sahibi
soru yokta bi video çekebilirsin, bide rom atmayı denedin mi?
rom atmayı düşünmüyorum henüz. bu arayüzünü sevdim. Zira standart Android arayüzlerinden sıkılmıştım.
ya ben baktım geçenlerde teknosa da, açıkçası gereksiz çöp duruyor. keşke onu alacağınız fiyata farklı bir model dusunseydiniz. motorola moto g gibi.

üzerine biraz daha koyup tabiki.

Valla beklentilerim çok da yüksek değil bir telefondan. Daha çok tasarımını beğendim Nokia X'in. :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
siyah rengi hariç telefon gibi durmuyor, yanlış anlamayın ama pek bana iyi bir cihaz izlenimi de vermedi. sağlamlık konusunda biraz geride kalmış bu modelde nokia. diye düşünüyorum. lumia 920, n9 ayarında değil. lumia 520 gibi bir cihaz olmuş. birde oyun performansını merak ediyorum. nfs most wanted gibi bir oyun kurma şansınız varsa takılmadan oynatacak mı diye soru işaretleri var kafamda.

KadiirOruc

KadiirOruc

Üye
    Konu Sahibi
siyah rengi hariç telefon gibi durmuyor, yanlış anlamayın ama pek bana iyi bir cihaz izlenimi de vermedi. sağlamlık konusunda biraz geride kalmış bu modelde nokia. diye düşünüyorum. lumia 920, n9 ayarında değil. lumia 520 gibi bir cihaz olmuş. birde oyun performansını merak ediyorum. nfs most wanted gibi bir oyun kurma şansınız varsa takılmadan oynatacak mı diye soru işaretleri var kafamda.

Asphalt 8 kurdum. Oyun 2 gb`a yakın. Açar mı kasar mı gibi soru işareti vardı aklımda. Ama bi açtım oynadım. Donma, kasma hiç yaşamadım. Çok keyifliydi. Ben de bu kadar beklemiyordum. :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Asphalt 8 kurdum. Oyun 2 gb`a yakın. Açar mı kasar mı gibi soru işareti vardı aklımda. Ama bi açtım oynadım. Donma, kasma hiç yaşamadım. Çok keyifliydi. Ben de bu kadar beklemiyordum. :)

benim asus tablet bile sgx544 ile arada minimal kasmalar yaşıyor, asphalt 8 i dediğin gibi çalıştırması ilginç olmuş açıkçası.

KadiirOruc

KadiirOruc

Üye
    Konu Sahibi
benim asus tablet bile sgx544 ile arada minimal kasmalar yaşıyor, asphalt 8 i dediğin gibi çalıştırması ilginç olmuş açıkçası.
Açılışta gameloft yazısını 10 saniye kadar bekliyorum. Ondan sonra oyun içinde hiç bir sorun yaşamıyorum. Bu yüzden oynaması keyifli oluyor :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Xl'yi bekleseydiniz keşke

SheFy

SheFy

Üye
Asphalt 8 i akıcı oynatmasına çok şaşırdım doğrusu :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Asphalt 8i donmadan oynatabiliyorsa Nokiayı tebrik etmek lazım :)

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
kardesim bende nokia xl aldım mobile marketten whatsapp indirdim uygulamayı acınca cıhazınız desteklenmıyor diyor ne yapmam gerekir bir fikrin var mı?

KadiirOruc

KadiirOruc

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bende nokia xl aldım mobile marketten whatsapp indirdim uygulamayı acınca cıhazınız desteklenmıyor diyor ne yapmam gerekir bir fikrin var mı?
whatsappi kaldırırsın. sonra whatsapp plus'ı indirirsin. güzel bir şekilde çalışır :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Asphalt 8 oynatiyor sa daha ne olsun :)

• Beğen
Tepkiler: KadiirOruc
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hayırlı olsun kardeş :) asphalt 8'i çalıştırması doğrusu beni de şaşırttı!
Inşallah bir iki cihazla kalmaz üst seviye cihazlar ile de android'li Nokia cihazların devamı gelir inşallah :tebessüm:

0MG90

0MG90

Üye
Arayüzü nasıl beğendiniz ya çok saçma bence
O cihazda CyanogenMod daha güzel durur ve fiyatı çok pahalı o donanıma göre

PriZm

PriZm

Üye
Asphalt 8 i çalıştırması değil hangi grafik ayarında kasmadan çalıştırdığı önemli.

Emre

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

KadiirOruc

KadiirOruc

Üye
    Konu Sahibi
nereden indircem ?
link vermek serbest mi bilmiyorum ama whatsapp plus yazdın mı gugıla resmi sitesi çıkacaktır zaten uygulamasının. ordan indirip kurabilirsin. :)
Arayüzü nasıl beğendiniz ya çok saçma bence
O cihazda CyanogenMod daha güzel durur ve fiyatı çok pahalı o donanıma göre
standart android arayüzlerini biliriz. onlardan sıkılanlar için süper bir arayüz aslında :)

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
Takipçi Satın Al

Üst Alt