Nokia wp8 protipi görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia wp8 protipi görüntülendi

Gectigimiz gunlerde Wp8 işletim sisteminin tanitilmasinin ardin gozler micrsoftun acikladigi dort ureticiye cevrilmişti. Bu dort firma icinde en cok merak edilen ise Nokianin nasil bir wp8 cihaz piyasaya surecegiydi. Microsoft'un TechEd Amsterdam konferansinda yakalanan bu goruntu bize cihaz hakkinda pek bir bilgi vermese de ekran boyutu olarak minimum 4" gozuktugunu söyleyebiliriz.

man20

man20

Üye
güzeeeeeel

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Boyu en az 4.3 olmalı bence.Ayrıca tasarımı pek beğenmedim beklentilerimi yükseltmişti N9 Lumia 800 900 ile.Bakalım tasarımı inşallah değişir.

Ya aslında genel hatları aynı ama bu daha dikdörtgen biraz kaba ve yetersiz kalmış.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
sanki koruyucu bir kılıfın içindeymiş gibi görünüyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kesinlikle bu olamaz.bu ne ya aynen iphone gibi.lumia 800 yada 900 ün yanına bile gelemez

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Niizuma.Eiji
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Kesinlikle bu olamaz.bu ne ya aynen iphone gibi.lumia 800 yada 900 ün yanına bile gelemez

heyecanlanma dostum sakin biraz tabi ki adindan belli prototip ve gizlemek icin gercek tasarimi ile gostermezler dedigim gibi sanki bir kilif var ustunde

- - - Eklendi - - -

Dediğin gibiyse iyi ama eğer kılıf yoka çok kaba duruyor.Kalın yani...

808bile 41mp sensoruyle bu kadar kalin degil. ;)

fnldstntn

Üye
Muhtemelen sadece prototip tasarımıdır ve öyle dekalacak...Belkide üzerinde 41mp llik sensoru deneyebilmek için kalın yapılmıştır...

sataer

Üye
bu sadece tanıtım amacıyla aceyle üretilmiş bir prototiptir.. İnşallah öyledir bir an iphone a wp portlamışlar sandım yahu :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tasarım :hih:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
m542tf

m542tf

Üye
daha iyisi çıkacaktır

n000k

n000k

Üye
prototipte olsa bu kadar iphone a benzetilmezki ya.. hani resmen nerdeyse nokia yı ayıplıycam yani.. biraz daha kendi özü gibi olsa iyi olurdu!! prototip olsa dahi!!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu sadece sistemi denemek için yapılmış, WP8 ve ona uygun donanımlara sahip bir prototip.
Seri üretime geçmez. Bildiğin takoz bu yaw:) Sadece test amaçlı.

Yani içindeki donanımı iyi ama dışındaki elbise kalıcı elbise değil ;)
Ekim ayında göreceğiz kalıcı kıyafetleri ve içerideki donanımı...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Niizuma.Eiji
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
belki de ama dedigim gibi telefondan başka herşeye benziyor.

- - - Eklendi - - -

gozluk kabi gibi

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
prototipte olsa bu kadar iphone a benzetilmezki ya.. hani resmen nerdeyse nokia yı ayıplıycam yani.. biraz daha kendi özü gibi olsa iyi olurdu!! prototip olsa dahi!!

Altı üstü prototip.Nedense bütün prototipler rezil görüntüde oluyor bir tane düzgün tasarımlı prototip görmedim :ehe Asıl telefonun tasarımını görmeden yorum yapmamak gerek.

İlk 2 cümlede ne kadar çok prototip kelimesi kullanmışım :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu sadece sistemi denemek için yapılmış, WP8 ve ona uygun donanımlara sahip bir prototip.
Seri üretime geçmez. Bildiğin takoz bu yaw:) Sadece test amaçlı.

Yani içindeki donanımı iyi ama dışındaki elbise kalıcı elbise değil ;)
Ekim ayında göreceğiz kalıcı kıyafetleri ve içerideki donanımı...
Bence de

n000k

n000k

Üye

Altı üstü prototip.Nedense bütün prototipler rezil görüntüde oluyor bir tane düzgün tasarımlı prototip görmedim :ehe Asıl telefonun tasarımını görmeden yorum yapmamak gerek.

İlk 2 cümlede ne kadar çok prototip kelimesi kullanmışım :hmmm
evet altı üstü prototip olabilir ama yinede nokia ya yakıştıramıyorum başka telden çalma kıyafeti.. görünce resmen tiksindim yani o derece :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
aslinda telefonun boyu enine gore baya uzun nedense?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...