Adam haklı, şöyle her ay düzenli güncellemeler gelse ne güzel olurYa güncellemeyle de bi şey gelmiyo doğru düzgün milletin söylediklerine bakılırsa çok fazla beklenti içine girdik bence ilk 10 dk sonra bu muymuş dicez ve mayıs ayının sonunu beklicez gdr2 için onda da aynısı olacak ve yıl sonunu beklemeye koyulcaz bu böyle sürüp gidecek![]()
evelallah telefon kullanmasını biliyoruz, sadece ekran ayarı var diğer ayarlar yok
ekrani sola dogru cekmeyi dene bir istersen![]()
evelallah telefon kullanmasını biliyoruz, sadece ekran ayarı var diğer ayarlar yokGdr1 geleli 2 ay oluyor. Tahminimce Ms 3 ayda bir güncelleme yayınlayacaktır. Yani Gdr2 için 1 ay kaldı. Şuan gelecek olan nokianın gdr2 öncesi hazırlığı gibi, pek bişey beklememek gerek. Yalnız ms şunu bilmeliki telefonun çoook eksiği var ve en ufak güncelleme haberi bile 46 sayfa forum doldurtuyor.Ya güncellemeyle de bi şey gelmiyo doğru düzgün milletin söylediklerine bakılırsa çok fazla beklenti içine girdik bence ilk 10 dk sonra bu muymuş dicez ve mayıs ayının sonunu beklicez gdr2 için onda da aynısı olacak ve yıl sonunu beklemeye koyulcaz bu böyle sürüp gidecek![]()
ve en ufak güncelleme haberi bile 46 sayfa forum doldurtuyor.
güzeldi.Arkadaşlar kusura bakmayın Windows Phone da yeniyim GDR2 güncellemesini anlamadım bana 2 gün önce geldi kurdum güncellemeyi burda bahsedilen farklı bir güncelleme mi anlamadım lumia 620 1308.0001 tek değişen kapasite kontrolü başka bir fark yok
) benim 820 de bir şey yok
Yumulun.
Cihaz alırken 920 820 arasında kaldım 820 daha kibar geldi şimdi 920 alsaydım demek üzereyim bak yetim gibi kaldım
şuan bulunduğum yerde wifi bağlantım yok.İnanmam Özgür, senin makina çoktan almıştır.![]()

İndirme bitti, yüklemek için hazırlanıyor![]()
anladım vesselam.