konu yeni gelen özelliklerin anlatımı ve ekran görüntüleriyle güncellenmiştir.

konu yeni gelen özelliklerin anlatımı ve ekran görüntüleriyle güncellenmiştir.

Şunu da belirmeliyim ki ortam ışığı dedektoru biraz daha karalı hale getirilmiş. Porticodan sonra otomatik ayarda Bi dengesizlik olmuştu. O yüzden otomatiği kapatıp düşük ayarda kullanıyordum. Ve ışık durumuma göre manuel ayarlıyordum. Şimdi otomatikte gayet kararlı bir şekilde çalışıyor![]()
Eline sağlık dostum, harika bir haber.
Ben de flaşlayayım diyorum ama aşırı derecede uygulama ve oyun yüklü telefonda, yedeğinin geri yüklenmesi 2 gün sürer
O yüzden en iyisi NSU ile bir deneyeyim![]()
yani o resmi ayarlayıp buluta yeniden yüklüyoruz.doğrumudur arkadaşım.teşekkür ederim bu aradaYedeklemek için orijinal kilit ekranı resmini seçmen gerekiyor.Turkcell Romu için Türkcell duvar kağıdı.Global Rom için ise mavi renkli buzlu bir şey...
türkçe yok o yazılımda bayağıdır mevcut.onunrm-821 için geçerli şuanda 1232.5957.1308.0004 yükledim mağaza güncellemeri yaptım renk paleti haricinde diğer tedaylar mevcut test aşamasında ciddi bir wifi kullandım siperman amazing ve diğer 20 küsür oyun yükledim şarj yarıya düşmedi aynı zamanda oynadım nette gezdim vs kamerada ciddi iyileşmeler var çok düşük ışıkta dahi flassız harika resim alabiliyorum ama hala çok bir değişiklik fark etmedim 1 2 gün içinde tam anlamıylla test sonuçlarımı buradan aktarırım görsel ekleyebilirim ama video belki eklerim iyi günler maxi yüklemek isteyenlere 1 2 gün içinde upload ederek açıklama yaparım
yani o resmi ayarlayıp buluta yeniden yüklüyoruz.doğrumudur arkadaşım.teşekkür ederim bu arada
- - - Eklendi - - -
türkçe yok o yazılımda bayağıdır mevcut.onun
1232.5957.1308.0023 üde var.ama scandinavya
türkçe yok o yazılımda bayağıdır mevcut.onun
1232.5957.1308.0023 üde var.ama scandinavya
zaten yazılımıda bulamadımkievet ayarlarsan yedeklemeye gelip uyg.lar kısmından şimdi yesekleye bas. yedekler...Bu arada acele etmeyin final sürümü çıksın.Faha iyiy bir deneyim yansıtacaktır...Sabreden derviş muradına ermiş..

620 için benim telefonda görükmüyor güncelleme

flashlıyım mı?15 dk önce kalktı tüm varyantlar vardı türkitede olan iki model var 059Q9G9 059Q9G2 olarak ikiside linklerde var ben şimdi yükledim 1 2 gün içinde tamamı aktif olur diye düşünüyorum