Nokia WP8 GDR2 BETA hakkında [Guncelleme 03/04/2013]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu yeni gelen özelliklerin anlatımı ve ekran görüntüleriyle güncellenmiştir.

Lumiance

Lumiance

Üye
konu yeni gelen özelliklerin anlatımı ve ekran görüntüleriyle güncellenmiştir.

bende hakikaten körlük başladı 1 haftadır kurcalıyorum daha bu sabah fark ettim :D

güncelleme için teşekkürler

PureFood

PureFood

Üye
Vay çok iyi. Geçici dosya temizleme falan işi ilerlettiler.. Görev yöneticisi falan bunlar da gelecek bence :D

YkPkY

YkPkY

Üye
.
Şunu da belirmeliyim ki ortam ışığı dedektoru biraz daha karalı hale getirilmiş. Porticodan sonra otomatik ayarda Bi dengesizlik olmuştu. O yüzden otomatiği kapatıp düşük ayarda kullanıyordum. Ve ışık durumuma göre manuel ayarlıyordum. Şimdi otomatikte gayet kararlı bir şekilde çalışıyor :)

Benim beklediğim en büyük dert buydu.hemen çakayım.e peki başka ülkenin yazılımını yükleyince ne gibi dez avantajımız olacak

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık dostum, harika bir haber.
Ben de flaşlayayım diyorum ama aşırı derecede uygulama ve oyun yüklü telefonda, yedeğinin geri yüklenmesi 2 gün sürer :kop2:
O yüzden en iyisi NSU ile bir deneyeyim :)

herşeyin yedeğini nasıl aldın.bende sadece rehber ve mesajlar geri yükleniyor

IVI-Elia

Üye
Yedeklemek için orijinal kilit ekranı resmini seçmen gerekiyor.Turkcell Romu için Türkcell duvar kağıdı.Global Rom için ise mavi renkli buzlu bir şey...

YkPkY

YkPkY

Üye
Yedeklemek için orijinal kilit ekranı resmini seçmen gerekiyor.Turkcell Romu için Türkcell duvar kağıdı.Global Rom için ise mavi renkli buzlu bir şey...
yani o resmi ayarlayıp buluta yeniden yüklüyoruz.doğrumudur arkadaşım.teşekkür ederim bu arada

- - - Eklendi - - -

rm-821 için geçerli şuanda 1232.5957.1308.0004 yükledim mağaza güncellemeri yaptım renk paleti haricinde diğer tedaylar mevcut test aşamasında ciddi bir wifi kullandım siperman amazing ve diğer 20 küsür oyun yükledim şarj yarıya düşmedi aynı zamanda oynadım nette gezdim vs kamerada ciddi iyileşmeler var çok düşük ışıkta dahi flassız harika resim alabiliyorum ama hala çok bir değişiklik fark etmedim 1 2 gün içinde tam anlamıylla test sonuçlarımı buradan aktarırım görsel ekleyebilirim ama video belki eklerim iyi günler maxi yüklemek isteyenlere 1 2 gün içinde upload ederek açıklama yaparım
türkçe yok o yazılımda bayağıdır mevcut.onun
1232.5957.1308.0023 üde var.ama scandinavya

IVI-Elia

Üye

yani o resmi ayarlayıp buluta yeniden yüklüyoruz.doğrumudur arkadaşım.teşekkür ederim bu arada

- - - Eklendi - - -

evet ayarlarsan yedeklemeye gelip uyg.lar kısmından şimdi yesekleye bas. yedekler...Bu arada acele etmeyin final sürümü çıksın.Faha iyiy bir deneyim yansıtacaktır...Sabreden derviş muradına ermiş..

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

scandinavya romu yani isvec ve norvec ulkelerinin varyantini yuklerseniz aşırı pil sarfiyati yaşayabilirsiniz

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
evet ayarlarsan yedeklemeye gelip uyg.lar kısmından şimdi yesekleye bas. yedekler...Bu arada acele etmeyin final sürümü çıksın.Faha iyiy bir deneyim yansıtacaktır...Sabreden derviş muradına ermiş..
zaten yazılımıda bulamadımki :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
620 için benim telefonda görükmüyor güncelleme

sawserez

sawserez

Üye
bUYRUN NAVİYE GÜNCELLEME GELDİ

- - - Eklendi - - -

0001 NOKİA SHOP

TURKCELL

• Beğen
hllsvrn

hllsvrn

Üye
Navi'de göremedim?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu da demektir ki guncelleme yakin zamanda dagitilmaya başlayacak.

ozkann

Üye
nedir bu yüklenebilirmi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Nokia Shop Türkcell diye neden ayrılıyor ki ?

sawserez

sawserez

Üye
15 dk önce kalktı tüm varyantlar vardı türkitede olan iki model var 059Q9G9 059Q9G2 olarak ikiside linklerde var ben şimdi yükledim 1 2 gün içinde tamamı aktif olur diye düşünüyorum

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
15 dk önce kalktı tüm varyantlar vardı türkitede olan iki model var 059Q9G9 059Q9G2 olarak ikiside linklerde var ben şimdi yükledim 1 2 gün içinde tamamı aktif olur diye düşünüyorum
flashlıyım mı?

sawserez

sawserez

Üye
ben flash attım mağaza güncellemelerimide yaptım gayet güzel

- - - Eklendi - - -

görseller bunlar çıkmam lazım arkadaşlar akşama detayları aktarırım ama benim genel düşüncem microsoft un verdiği güncelleme değil bu arkadaşalr nokia düzeltme yapmış sadece kapanma sorunları vs windows phoneye girdiğinizde göreceksiniz İS Sürümüm Kodu Aynı daha asıl güncelleme gelmedi bu sadece nokia nın yaptığı göz boyama

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur

Üst Alt