ben bekliycem valla.. şimdi flaşlarım yarım yamalak sistemi.. tam güncelleme gelene kadar anam ağlar hani elimde kaşınmıyor değil.. yok yok ben bekliycem
Bir fark olacağını sanmıyorum. Tabi beklemek resmi güncellemeyi görüpte güncellemek ayrı bir güvence ama dosya içeriğinin farklı olacağını düşünmüyorum, Ben 1-2 saate flash atarak deneyebilirim, resmi güncelleme çıktığı zamanda navi'den indirip tekrar temiz bir kurulum yaparım.
Flash atmak değilde flashtan sonra şu uygulamaları tekrar yüklemek yok mu! işte bütün olay bu. Ben güncellemeyi beklerim arkadaş, zaten köklü bir değişiklik yok.
Flash atmak değilde flashtan sonra şu uygulamaları tekrar yüklemek yok mu! işte bütün olay bu. Ben güncellemeyi beklerim arkadaş, zaten köklü bir değişiklik yok.
Bir dahakine mağazanın satın alma geçmişinden yükle tek tıkla yükleniyor windowsphone.com'da oturum aç yukarıda telefonuna tıkla orada tüm uygulamalarına ulaşabilirsin.
not: telefonumu bul özelliği açık olmalı yoksa işlemez.
Bir dahakine mağazanın satın alma geçmişinden yükle tek tıkla yükleniyor windowsphone.com'da oturum aç yukarıda telefonuna tıkla orada tüm uygulamalarına ulaşabilirsin.
not: telefonumu bul özelliği açık olmalı yoksa işlemez.