Nokia WP8 GDR2 BETA hakkında [Guncelleme 03/04/2013]

yalnız şoyle bir durum oluştu. Amerikada bu guncellemeyi alanlarin bazilarinda baglanti hatasi oluşmuş. Tabi bu diger ulkelerde olmayabilir zira amerikadaki yazilim 4G LTE destegi veriyor.

Abi haberini yapacaktım da bizde LTE olmayınca sakinleştim

Bizim 3G'lerde H+ üzerinde sorun olacağınız sanmıyorum çünkü beta'yı flaşlayan arkadaşlardan ne wi-fi ne de hücresel bağlantı sorunları geldi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

gecen yil bu zamanlar NL900 ciktiginda ayni baglanti sorunlari vardi. Bir iki gun icinde guncelleme verilerek sorun cozulmuştu. bu tur baglanti sorunlari basit sorunlar ve cok kisa surede cozulebiliyor. Yeter ki firmalara bununla ilgili geri bildirim olsun.

PureFood

Üye

Apple kaç zaman çözememişti şu sorunu. Aman bizde de olmasın öyle şeyler mazallah.

Abi yabancı kaynaklarda bile haber olduysa zaten geri bildirim dönmüşlerdir.

Artık diğer ülkelere gelecek GDR2 de bu düzeltmeyi içerir.

Yani Türkiye'ye daha GDR2 gelmediği için, geldiği zaman düzeltilmiş gelir (Tahminimce)

sezrar

Üye
[/URL][/IMG]

17 tane güncelleme aldım az önce ama değişen bişey yok gibi size de geldi mi dostlar

nanotex

Üye

17 tane güncelleme aldım az önce ama değişen bişey yok gibi size de geldi mi dostlar
Telefonu yeni aldıysanız ya da sıfırladıysanız gelmesi normal bunların sistem uygulamaları.

ÖEY

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, bu sizlerin flashladığı güncelleme ben beta diye biliyordum hatta kodu farklı olduğu için ota ile gelecek final sürümü güncellemesini herkes alacak olarak biliyordum. Ama bugün bir arkadaş nokia'da beta diye bir şey yok bu navifimdeki final sürümü, ota ile gelecek olan aynısı zaten dedi. Hangisi doğru şimdi?

Ben porticaya geri döndüm gdr2 den. Güncelleme gelmeme riskini göze alamadım

Arkadaşlar kusura bakmayın Windows Phone da yeniyim GDR2 güncellemesini anlamadım bana 2 gün önce geldi kurdum güncellemeyi burda bahsedilen farklı bir güncelleme mi anlamadım lumia 620 1308.0001 tek değişen kapasite kontrolü başka bir fark yok

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bu sürüm numaralı yazilim guncelleme olarak mi geldi.

Evet güncellemeyi kontrol ettim 2 gün oluyor güncelleme var dedi yükledim ama behsettiğiniz aynı şeymi analamadım

Türkiye'de dağıtılmaya başladığını duymak sevindirici ama bizede gelsin artık her geçen gün hafızam azalıyor 215 mb boş alanım kaldı

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet güncellemeyi kontrol ettim 2 gün oluyor güncelleme var dedi yükledim ama behsettiğiniz aynı şeymi analamadım

ayarlar/hakkinda bolumune girip daha fazla bilgiye tikkayinca cikan is surum numarasini kontrol edebilir misin.