Çift çekirdek olayında sonuna kadar katılıyorum.İnsanlar zaten yani genel olarak donanıma bakıp alırlar.Nokia her ne kadar Nokia'dan kastım Microsoft her ne kadar PC'de de dediğin gibi müşteri kaybı da yaşayacak olmasına rağmen Metro'ya geçip mobil'de insanların gözüne aşina etmeye de çalışsa cihaz donanımlarını kısıtlı tutması dediğin gibi bir dezavantaj.iOS'dan örnek vereyim verim olarak zaten tavan seviye bir sisteme sahip Apple dahil 4 çekirdek cihaz çıkartırken bunu daha çok müşteri görüşleri için yaptığını düşünüyorum.Nedeni ise çift çekirdeğin zaten 4 çekirdek Android cihazlar kadar neredeyse performans vermesi ve iOS'a göre de gayet iyi gayet iyi çalışması.Wp7.5 de iyi bir sistemdi sanıyorum Wp8 de bu sistemden daha stabil olacağı kesin gibi zaten.Nokia'nın uzun süreli hatta uzun süreyi geçtim kısa sürede müşteri kitlesine ulaşması için sadece sistem değil donanımın da bunda büyük etkisi olacaktır ki önümüzdeki senelerde şimdiki çıkacak cihazlar geride de kalabilir.Madem lider olmak istiyorsa ki gelecek seneler için de böyle düşünüyorlar önündeki iOS gibi devi devirmen için ki önündeki iOS 4 çekirdeğe geçip bunun yanında diğer donanım entegrelerini son derece iyi kullanıyor.Buna yetişmen için en azından donanım olarak güçlü bir cihaz çıkarsın.Biz her ne kadar gereksiz desek de şu anlık kimse gereksiz veya gerekli gözüyle bakmıyor.Önündeki rakibinin uygulama bolluğu işlevsel olarak da senden önde.Wp için her ne kadar PC ile çekirdeği aynı da olsa uygulama optimizasyonları acaba PC deki gibi bu kadar kolay olur mu veya bizim sandığımız gibi.Kısa yoldan da bakmamak gerekiyor zaten.S III ile yarıştığını söylüyorlar ama acaba ne yönden yarışıyor s3 ile.Bunu geçtim Lumia920 diyoruz ne derece SIII veya One X den iyi olup zirveye yerleşecek.Bunların hepsi için de Nokia'nın zamana ihtiyacı var hem de iyi bir zamana.