nokia world basladi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
kotu anlaminda soylemedim zaten ilk paragrafta belirtmişsin yazinin nereye ait oldugunu ve en onemlisi yazarken heyecanlanmişsin. Guzel yazi tabi ki.

Doğru o kısmı gözden kaçırmışım :tebessüm:

Eğer iPhone 5 resimlerde gösterildiği gibi 16:9 olursa onun yerine 920 PureView düşünüyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
dengeler değişecek bugünden sonra inşallah bir de iphone5 geliyor piyasa kavrulacak bu rekabette fiyatlandırmada bize yarayacak.. :eller:

necati abi ne zaman bize yaradı allah aşkına bu rekabet hep pahalı hep pahalı he çıktıktan 1.5 sene sonra ucuzlasa ne olacak yani değil mi ayrıca tasarım bi 920 nin iyi o da bariz N9 tasarımı zati

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

necati abi ne zaman bize yaradı allah aşkına bu rekabet hep pahalı hep pahalı he çıktıktan 1.5 sene sonra ucuzlasa ne olacak yani değil mi ayrıca tasarım bi 920 nin iyi o da bariz N9 tasarımı zati

Hasanım bize biraz da vergi yüzünden yaramıyor yoksa yurtdışı için çok iyi oluyor bu rekabet ama yine de ucu bize de dokunur.. 820 nin de tasarımı ben beğendim bakalım neler olacak..

Bu arada Nokia dan agresif reklam ve açıklamalar geliyor işte Nokia nın twitter dan paylaştığı kahvaltısı ;)

msy2017

msy2017

Üye
kahvaltıda jely bean varmış yedim seni 4.1 jb demek istemiş.

Del Rey

Del Rey

Üye
Beklentileri karşılamazsa Nokia'nın kaderi kötü görünüyor. Apple, Samsung'un Android kullanımını bitirmek için Nokia'yı savunuyor, Samsung Windows Phone pazarında yer alabilmek için Nokia'yı vurmaya çalışıyor. Lumia'lar ATIV'den iyi olamazsa...

Neyse ki bu Nokia World'de tablet de gelebilir. :)

15097

15097

Üye
:eller: :eller: :eller:

lordufuk

lordufuk

Üye
:gun1::bangin::icelim: İŞTE GÜNÜMÜZ TEL MARKALARI
apple alttaki samsung üstteki nokia içenlerden soldaki sony ericson sağdaki xperia :D

Türe

Türe

Üye
link yok mu :(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia world bitti.
Nokia Lumia 920 Hakkında Herşey

Nokia, Windows Phone 8 işletim sistemine sahip üst düzey akıllı telefonu Lumia 920'yi resmi olarak tanıttı. Yeni telefon kablosuz şarj özelliği ile geliyor.

05/09/2012 17:48

Nokia'nın merakla beklenen üst düzey akıllı telefonu Lumia 920 resmen tanıtıldı. Firmanın ABD'nin New York şehrinde düzenlediği bir etkinlikte görücüye çıkan Lumia ailesinin yeni modeli 920, daha önce haberini de yaptığımız kablosuz şarj özelliği ile dikkat çekiyor.
ShiftDelete.Net olarak cihazla ilgili yayınlanan özel bir videoyu ele geçirdik. İşte SDN farkıyla bu özel Nokia Lumia 920 videosu:
Lumia 920, 1.5 GHz çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, PureViewteknolojisine sahip 8 Megapiksel arka kamera, 4.5 inch dokunmatik ekran, HD video kayıt özelliği, 2000 mAh pil gibi özelliklere sahip.
NFC teknolojisine sahip olan cihaz Windows Phone 8 işletim sisteminden güç alıyor. Kamera için özel bir deklanşör tuşu da bulunan cihazın fiyatı ve piyasaya çıkacağı tarih konusunda net bir açıklama yapılmadı.
32 GB dahili hafıza ile gelen model siyah, beyaz, gri, kırmızı ve sarı renk seçenekleri ile satılacak. Ön yüzünde 1.3 Megapiksel kamerası bulunanLumia 920'de, 1 GB dahili hafıza ve USB'den şarj olabilme gibi özellikleri de bulunuyor.

- - - Eklendi - - -

Kaynak SDN

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sağolasın ya imam...:oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia Lumia 820

Lumia 820 modelinde ise Lumia 920'de yer alan özellikler bir nebze kısılarak sunuluyor. Yine çift çekirdekli 1.5 GHz'lik işlemci ve 1 GB bellek var ama telefonun depolama alanı 8 GB olarak tanımlanmış. Ancak microSD kart desteği sayesinde kapasite arttırılabiliyor. Ayrıca ekran ise Lumia 920'de kullanılandan biraz daha ufak; 4.3 inç.
Nokia, yine Lumia 820 modelinde de, şarj kısmında farklı yol izlemiş ve kablosuz bir şekilde telefonun bataryasını doldurabilen bir yapı hazırlamış.
İki telefon da Windows Phone 8 işletim sistemini kullanıyor ve tanıtım ardından diğer detayları açıklandığında haberimizde gerekli güncellemeleri yapacağız.

- - - Eklendi - - -

Kaynak Pclabs

- - - Eklendi - - -

Sağolasın ya imam...:oke:

Rica ederim.:D

barış36197

barış36197

Üye
evet cihazlar aslında donanım yönünden çok iyi gözükmüyo ama kötü de denemez. fakat şöyle bir şey var işletim sistemi wp8 olduğu için ve önceki lumialarla kıyaslarsak üst seviyelere adını şimdiden yazdırmışa benziyo benim hoşuma gitti cihaz ancak en yakın zaman da karşılaştırma videoları yayınlanır onları daha çok merak ediyorum

15097

15097

Üye
Note II vs. WP8 vs. new iPhone : ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Testler yakında gelir inşallah yorum yazan herkese:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt