Nokia World 2011'de Belle Güncellemesi Yüklü Telefonlar Görüntülendi!

valla bende çok şaşırdım c7 var n8 var c6 yok.adamlarin symbian belleden de haberi yok işin komiği

hakkaten adamların haberi yokmuş xD

valla bende çok şaşırdım c7 var n8 var c6 yok.adamlarin symbian belleden de haberi yok işin komiği

c6-01 için belle daha yapılıyor. Çıkarmadılar daha ondan vidyoda yok.

----------Eklendi @ 14:04:39 ---------- Yazıldı @ 14:02:47 ----------

hakkaten adamların haberi yokmuş xD

Nokia ya söyledim o kadar telefon çıkarma firmware güncellemesini şaşırırsınız diye anlamadılar şaka bi yana yanlışıkla başka telefona çıkarmasınlar

c6 ya kesin geliyorda avrupanin göbeğindeki adamlarin nasıl haberi olmaz hayret..

Bir an önce gelse de artık beklemesek başka güncelleme

neyse türkiyede olduğumuza rağmen biz buradaki belleye bakalım haftaya 18 i oluyor önemli bir hafta bizim için haritalar da nokia maps olarak güncellendi telefonda..

arkadaşlar dün haritalar bugunde ovi güncelleniyo acaba geliomu bellemiz

qsaw

Üye
51. ile 57. saniye arasını birdaha dinleyin in turkey diyor arkadan kadın

hadi la dur bi dinleyek

----------Eklendi @ 23:06:01 ---------- Yazıldı @ 23:04:26 ----------

hakkatende dio la

in turkey diyor da neye diyor belki cihaz tanırımı yapıyor kadın belle ile alakalı olduğu ne malum

valent

Üye
Evet turkey dediği kısmı bende duydum bu bir işaret

ak42

Üye
inşallah c6 01 e de gelir bayaha görsel miş belle

orası kesin geliyor zaten.bugün midnight güncellemesi belirdi gene yüklenemiyor diyor sonra da. Ne yapıyor bu nokia

nokia kafasını yaşıyor ne yapacak başka

qsaw

Üye
Nokia güncelleme dosyalarını karıştırmış Belleden sonra olacak güncellemeleri önce yayınlıyorlar

----------Eklendi @ 00:02:57 ---------- Yazıldı @ 00:01:42 ----------

İngilizcesi çok iyi olan biri varmı bunu anlayacak ?

----------Eklendi @ 00:04:19 ---------- Yazıldı @ 00:02:57 ----------

Şimdi şeytan diyo git parayla ses programı al arka plan seslerini ön plana taşı sonrada çevir ama

----------Eklendi @ 00:05:24 ---------- Yazıldı @ 00:04:19 ----------

Onu dinleyecek halim yok yani kandırır felan şimdi bi çevirttiririm Türiye ye gelmeyecek felan çıkar deli olurum sonra