ama bu telide yeni aldım,ben en az 5ay sonra falan degiştirebilirim ve telefondan beklentilerim oyun fazla olmasada olur uygulama ve ozellikleri iyi olsun yeter,tasarım bnm için 1.pilanda ve internet hızı 2.pilanda kalıyor.

Sen Resmen Nokia'nin 4 Cekirdekli Cihazini Bekleyecegim Diyorsunn ..
Bizde Onu Diyoruzz ..![]()
yani şu eylülün sonlarında cıkacak lumbia versiyonu mu? ve bi sorum daha var bu bnm kullandıgım telefon hakkında ne soyleyebilirsin?

Bak kardeşim xperia S güzel bir cihaz play station sertfikali %90 jelly bean alıcak ve stabilleşecek şimdi yeni telefon alıcan ne olcak seni eglendiren kablosuz şarjmı olacak? sıkılıcaksin kamera desen xperia s de 12mp exmor sensor var lumia kadar güzel fotolar ceker.
Lumianin neyi hoşuna gitti? entegresimi pcndede wp8 olacak telindede öyle entegre olacak oda kesin baya tl yiyecektir.
Degiştirmek istedigin amac nedir android wpden 6 kat daha fazla.
eger cok degişmek istiyorsan xperia tx modeline bakmanı tavsiye ederim veya gs3 al![]()

Neden böyle düşündün ki? Market dışında, androidden hiç bir eksiği yok diye düşünüyorum Wp'nin.. Şahsen ben Xperia S'imi, Lumia 920 almak için sattım.![]()
peki neden marketten dışında telefonu ne olarak kullanıyorsun bu lumia kanatlanıp ucuyormu? Kamera aynı işletim sistemleri farklıyanı işletim sistemi yüzünden alacaksanız alın. xperia s ninde havasi hoş lumianinda iki markada bu konuda ödül almış durumda.

Fan misin kardesim ?peki neden marketten dışında telefonu ne olarak kullanıyorsun bu lumia kanatlanıp ucuyormu? Kamera aynı işletim sistemleri farklıyanı işletim sistemi yüzünden alacaksanız alın. xperia s ninde havasi hoş lumianinda iki markada bu konuda ödül almış durumda.

Bak kardeşim xperia S güzel bir cihaz play station sertfikali %90 jelly bean alıcak ve stabilleşecek şimdi yeni telefon alıcan ne olcak seni eglendiren kablosuz şarjmı olacak? sıkılıcaksin kamera desen xperia s de 12mp exmor sensor var lumia kadar güzel fotolar ceker.
Lumianin neyi hoşuna gitti? entegresimi pcndede wp8 olacak telindede öyle entegre olacak oda kesin baya tl yiyecektir.
Degiştirmek istedigin amac nedir android wpden 6 kat daha fazla.
eger cok degişmek istiyorsan xperia tx modeline bakmanı tavsiye ederim veya gs3 al![]()
Fan misin kardesim ?
Bana oyle geldide
_
Lumia daha bi hoş ve daha hizli gerek internet gerek arayuz.
Ya sony ?
Sen uygulamaya bakiyosun sadece.Uygulama haric her turlu alir lumia 920.Ve bunu herkez biliyor karşiim![]()
Kardeşim lumia 920 nin xperia s göre artisi nedir?
entegre deme daha görmedin + Tl kesin gider yani. stabillik deme jelly bean gelınce (%90 gelecek) androidte stabilleşecek kamera deme xperia s de ise 12mp exmor sensor var lumiaya yakın. ekran deme Hd cözünürlük ikiside hatta xperia s nin ppi degeri daha yüksek. Marketi söylemüyorum 6 kat daha üstün yani arkadaşımız bu durumda xperia syi satıcak 800 tlye lumia 1.900 tlden aşşa olmaz iki kati zarar edecek durdk yere neden etsinki ben sadece kendi yorumlarımı yapiyorum burasi acık bir forum
Onu deme, bunu deme...
Kardeşim lumia 920 nin xperia s göre artisi nedir?
entegre deme daha görmedin + Tl kesin gider yani. stabillik deme jelly bean gelınce (%90 gelecek) androidte stabilleşecek kamera deme xperia s de ise 12mp exmor sensor var lumiaya yakın. ekran deme Hd cözünürlük ikiside hatta xperia s nin ppi degeri daha yüksek. Marketi söylemüyorum 6 kat daha üstün yani arkadaşımız bu durumda xperia syi satıcak 800 tlye lumia 1.900 tlden aşşa olmaz iki kati zarar edecek durdk yere neden etsinki ben sadece kendi yorumlarımı yapiyorum burasi acık bir forum
kameranın megapikseli ile güzel resim çekilmiyor, lenslerle çekiliyor,
ekran çözünürlüğünün aynı olması ekranlarının iyi olduğunu göstermez, ppi değerinin düşük olması ekranının büyük olmasından kaynaklanıyor ve insan gözü 270'den fazlasını görmediği için sorun yok, markete gelincede daha iyi ama sayısal olarak 6 kat fark var, fiyat olarak 1900' az değil 1900'den fazla olmaz.