nokia weather widget yardımm lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost55

Üye
    Konu Sahibi
nokia weather widget yardımm lütfen
Arkadaşlar telefonum nokia 700 fp2 hackli. Nokia tranparent wether widget kurmak istiyorum.Ancak telefonda yüklü olan orjinal nokia weaher widgeti bir türlü kaldıramıyorum.Yüklü uygulamalardan weatheri kaldırdım,ama hala menüde duruyor.yenisini kurmak istediğimde "yüklenemiyor,bu yerleşik bir bileşen" hatası veriyor.Eski uygulama hangi isimle kurulu acaba yüklü uygulamalarda.Eskisini nasıl kaldırırım.Yardım ederseniz çok sevinirim.(Bu arada telefonumu fp1 yüklü iken hacklemiştim.Fp2 yükledikten sonra tekrar hacklemedim.Ama hala unsigned uygulamaları yükleyebiliyorum.Bununla alakası varmı bilmiyorum)

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sen Telefon Üzerinden Yüklemişsin Anlaşılan. En İyisi Flash Atmak, Sonrada Format Atarsın Tertemiz Olur.

dücane

Üye
sen niye eskisi kaldirmaya calisiyorsun, joshlog patch kullanmiyormusun hocam, sadece yeni weather widgetinin seffaf olanini E/resource/apps´in icine atacaksin, telefonu yeniden baslatacaksin, bu kadar...

dostum istersen jorlogh mod yapıp mif olarak görünümü değiştirebilirsin yada sis editör ile dosyaları çıkar çıkan klasörleri xplore ile C'ye salla o şekilde yükleme yapabilirsin

dost55

Üye
    Konu Sahibi
jorlogh mod nedir anlamamki arkadaşlar.o kadar geniş bilgiye sahip değilim maalesef.ve kötü bir haberim var. artık eski hava durumuda açılmıyor.

dost55

Üye
    Konu Sahibi
inanın ne yaptığımı bende bilmiyorum..ama o kadar kızgınımki telefonu parçalamak üzereyim.ev ekranına widget olarak koyuyorum,ancak widgeti çalıştırdığımda "en son hava durumu tahmini mevcut değil" diyor sürekli.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Bu Telefonu İlk Aldığımda Banada Oldu Yazılımı Phoenix İle Yükledikten Sonra, Nokia Beta Labs dan Tekrar Yükledim Düzeldi.

dostum altta verdiğim zip içindeki "klasörleri" xplore ile c ana dizine at ve üzerine yazılsın restart.

bir dene bakalım sonuç ne olacak

dost55

Üye
    Konu Sahibi
Hemen deniyorum...

- - - Eklendi - - -

bu arada sizde çalışıyomu şu an weather acaba?

Hemen deniyorum...

- - - Eklendi - - -

bu arada sizde çalışıyomu şu an weather acaba?

bende çalışıyorda şu anda sorun senin cihazda bir yükle bakalım zipten çıkan 3 adet klasörü işaretle ve c ana dizine at

dost55

Üye
    Konu Sahibi
yükledim ama sonuç aynı.bir türlü tahmin sayfası açılmıyor(Sizde çalışıyormu derken ben yanlış anladın.Yani bu uygulama acaba şu anda genelde bölemi demek istemiştim. ilgin ve uğraşın için çok tşekkürrlerr..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...