NOKIA W7 ve W8 duyurdu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadikoy

kadikoy

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA W7 ve W8 duyurdu.
Windows Phone 7
ISLETIM sistemli 2 yeni model daha;

yil sonunda once gelmezler.:allalla:

rstsn

rstsn

Üye
bende görmüştüm bi yerde winsowsla nokia birlikte telefon yapçaklardı ama bence hala en iyi androidliler:yuru

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
W7'li telefonun Konsept tasarımı güzel sade ve şık ama Nokia X7'ye WP7 görüntüsü koymaları olmamış kullanıcıları yanlış yönlendirebilirler. Merakla bekliyoruz.

hoss

hoss

Üye
nokia androide gecmedikce hayır gelmez

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
Uruloki

Uruloki

Üye
ya sadece şu an eldar bi yerinden atıyo ki nokia ile 1 yıl önceden anlaşmasınu bozmuş bir insan hatta öyle bir adam ki N97 için mükemmel demiştir kendisi he dediklerinin çoğu da doğru o başka ayrıca başlıkda yanlış duyurma diye bir şey yok dedğim gibi biri bi yerinden sallıyor

silver021

silver021

Üye
Bende inceledim bu modelleri eğer nokia bunlari piyasaya suan sürer ve fiyatlarinida 600 700 yaparsa piyasada bomba etkisi yaratir. çünkû kullanicilar fiyat performans acisindan en iyisini istior her zaman. htc fiyat performans acisindan zaten piyasanin pek coguna el koydu. daha kac yillik sirketti suanda bi nokiayayla boy ölçüsüor. nokianin bence fiyat politikasini tekrardan bi gözden gecirmesi gerekir. c7 ve n8 modelleri gibi telefonlar verilen paranin hakkini vermior.

hoss

hoss

Üye
farkındamısınız ama nokia eskisi gibi saglam telefonlarda üretmiyor artık , c7 ve c5_03 teki kasa catlaması sorunu aldı başını gidiyor , her forum sitesinde kasa catlama konuları var ,bu şekilde devam ederse insanların güvenini iyice kaybedecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt