Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOKIA W7 ve W8 duyurdu.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadikoy
Üye
Konu Sahibi
NOKIA W7 ve W8 duyurdu.
Windows Phone 7
ISLETIM sistemli 2 yeni model daha;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yil sonunda once gelmezler.
rstsn
Üye
bende görmüştüm bi yerde winsowsla nokia birlikte telefon yapçaklardı ama bence hala en iyi androidliler
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
W7'li telefonun Konsept tasarımı güzel sade ve şık ama Nokia X7'ye WP7 görüntüsü koymaları olmamış kullanıcıları yanlış yönlendirebilirler. Merakla bekliyoruz.
hoss
Üye
nokia androide gecmedikce hayır gelmez
Uruloki
Üye
ya sadece şu an eldar bi yerinden atıyo ki nokia ile 1 yıl önceden anlaşmasınu bozmuş bir insan hatta öyle bir adam ki N97 için mükemmel demiştir kendisi he dediklerinin çoğu da doğru o başka ayrıca başlıkda yanlış duyurma diye bir şey yok dedğim gibi biri bi yerinden sallıyor
Bende inceledim bu modelleri eğer nokia bunlari piyasaya suan sürer ve fiyatlarinida 600 700 yaparsa piyasada bomba etkisi yaratir. çünkû kullanicilar fiyat performans acisindan en iyisini istior her zaman. htc fiyat performans acisindan zaten piyasanin pek coguna el koydu. daha kac yillik sirketti suanda bi nokiayayla boy ölçüsüor. nokianin bence fiyat politikasini tekrardan bi gözden gecirmesi gerekir. c7 ve n8 modelleri gibi telefonlar verilen paranin hakkini vermior.
hoss
Üye
farkındamısınız ama nokia eskisi gibi saglam telefonlarda üretmiyor artık , c7 ve c5_03 teki kasa catlaması sorunu aldı başını gidiyor , her forum sitesinde kasa catlama konuları var ,bu şekilde devam ederse insanların güvenini iyice kaybedecektir