ucantcme Üye NUD' Alıntı: panik yok şubat 15 e kadar yüklenecek tüm telefonlara Genişletmek için tıkla ... tarih vermeyin sonra başınız ağrır
NUD' Alıntı: panik yok şubat 15 e kadar yüklenecek tüm telefonlara Genişletmek için tıkla ... tarih vermeyin sonra başınız ağrır
^BaRoN^ Üye Konu Sahibi salihk' Alıntı: dun gece twitter üzerinde Nokia Update 8 şubat için hazır dedi Genişletmek için tıkla ... Link atsana Emin olayım ----------Eklendi @ 17:55:13 ---------- Yazıldı @ 17:47:19 ---------- upup
salihk' Alıntı: dun gece twitter üzerinde Nokia Update 8 şubat için hazır dedi Genişletmek için tıkla ... Link atsana Emin olayım ----------Eklendi @ 17:55:13 ---------- Yazıldı @ 17:47:19 ---------- upup
Dostnametr Üye salihk' Alıntı: dun gece twitter üzerinde Nokia Update 8 şubat için hazır dedi Genişletmek için tıkla ... Öyle birşey yok.Her soruya önümüzdeki ay yada şubatta diye cevap veriyor.Takip ediyorum
salihk' Alıntı: dun gece twitter üzerinde Nokia Update 8 şubat için hazır dedi Genişletmek için tıkla ... Öyle birşey yok.Her soruya önümüzdeki ay yada şubatta diye cevap veriyor.Takip ediyorum
valent Üye salihk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Verdiğin link çalışmıyor
salihk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Verdiğin link çalışmıyor
valent Üye hakan_710' Alıntı: bende aynısını diyecektim siteyi açamadım mobilden Genişletmek için tıkla ... Pc dende açılmıyor zaten
hakan_710' Alıntı: bende aynısını diyecektim siteyi açamadım mobilden Genişletmek için tıkla ... Pc dende açılmıyor zaten
^BaRoN^ Üye Konu Sahibi salihk' Alıntı: peki yokda bune dun gece atılan tweet D Genişletmek için tıkla ... Orda yanda verdiği linkte Symbian Fan sitesine gidiyor yani orjinal değil demekki.
salihk' Alıntı: peki yokda bune dun gece atılan tweet D Genişletmek için tıkla ... Orda yanda verdiği linkte Symbian Fan sitesine gidiyor yani orjinal değil demekki.
salihk Emekli Yönetici Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 18:13:27 ---------- Yazıldı @ 18:11:13 ---------- ozmn bu nokia update twitter Sitesi sahte öylemi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 18:13:27 ---------- Yazıldı @ 18:11:13 ---------- ozmn bu nokia update twitter Sitesi sahte öylemi
^BaRoN^ Üye Konu Sahibi salihk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 18:13:27 ---------- Yazıldı @ 18:11:13 ---------- ozmn bu nokia update twitter Sitesi sahte öylemi Genişletmek için tıkla ... tamam ama inanasım gelmiyor.
salihk' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 18:13:27 ---------- Yazıldı @ 18:11:13 ---------- ozmn bu nokia update twitter Sitesi sahte öylemi Genişletmek için tıkla ... tamam ama inanasım gelmiyor.