Nokia Versiyon Yukleme Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Versiyon Yukleme Yardım ?
oncelikle konuyu s60 actıgım için ozur..
telefonuma yeni versiyon attıracam az once kvk yı aradım
atarken kilitlenme fln olabiliyormus ve eger telefon garantili ise yenisini veriyorlarmıs
ama telefon yurtdısından ise bunun mesuliyiteni ustune almıolarmıs
şimdi size sorum daha once telefonunuza versiyon attırırken herhangi bi sorun yasayanınız oldumu içinizde kilitlenme vs fln
telefonum yurtdısından oldugu için sizlere bi soruyım dedim
yorumlarınınzı beklıorum şimdiden tesekkurler...

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
cevap veren yok mu arkadaslar..

barabelli

barabelli

Üye
kardeş ben sana hemen yasadıgım olayı anlatım olay su

6680 ım var yurtdısı bn verdım turkcelestırmeye yanı yenı versıona telefon cort kıtlendı actırana kadar neler cektım bnce hıc gırme bu ıse basın agrır tavsıye

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kilitlenme olabilir. Açtırması da biraz zahmetli olabilir. Dikkatli ol..

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
baska arkadasların yasadıgı olaylar var mı cevaplarınızı beklıyorum
cevaplayanlar saolun
benim telefon turkce diildi aldıgım yer ogun turkce menu attı ama eskı surumu attı bende şimdi yeni versiyonu atayım diye kvk yı aradım kvk ole diyince size bi soruyım dedim
baska bu tarz olaylar yasayan varsa paylasırsa sevinirim ..

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
??????

dustqm

dustqm

Üye
ya bende 3230 var bende versiyon yükselttirmek istiyorum
benim tel garantili ama kvk dan fln deil uyduruktan hiç adı duyulmamış bi firma şimdi benim teli aldığım firma (herhangi bi telci) dioki ver teli ben yükselttirip getiriyim garanti dahilinde
benim korkum şimdi vercem teli kalkıcak içinden bi parçayı değiştircek ben anlamam die e bende tırsıyom tabi

kingjack

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(dustqm &#064; Apr 20 2006, 12&#58;28 AM) [post=319615]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya bende 3230 var bende versiyon yükselttirmek istiyorum
benim tel garantili ama kvk dan fln deil uyduruktan hiç adı duyulmamış bi firma şimdi benim teli aldığım firma (herhangi bi telci) dioki ver teli ben yükselttirip getiriyim garanti dahilinde
benim korkum şimdi vercem teli kalkıcak içinden bi parçayı değiştircek ben anlamam die e bende tırsıyom tabi
[/b][/quote]

telefon garantili ise nokia shop tan garanti kapsamında yukletebilosun kvk dan olmaması sorun yaratmaz galiba sen yınede bi nokıa shoptan yada clubnokia dan ogren en iyisi

Shadowman07

Shadowman07

Üye
spotsa girme dostum...

brk_trl

Üye
benim 62 33 var versiyon nasıl yükseltebilirin yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar

mesudinhu

mesudinhu

Üye
bende 6630 u versiyon yuklettim bin pişmanım keşke kalkışmasaydım şimdi eski versiyonu v.3 ü mumla arıyorum vala bu nokia çok poktan iş yapıyor yeni versiyon dediğin daha iyi olmalıdır bunlar dahada kötüleştirmişler şimdi dil ing-almanca-ve fransızca karşk dil hç bu işe para harcamayın varsa paranız bi üst model alın :D

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
peki arkadaşlar bu versiyon atmayı K.V.K garanti kapsamında yapmıyormu? zira bölgede noki shop yok :(

Y_1976

Üye
öncelikle herkese selam
nokia 6600 versiyon yükleyemezmiyim netten

yaprakibrahim

Üye
Bende n79 var ben bunun eski versiyonu yüklemek istiyorum olurum phoenix yeni verisyon atiyorum eskisi verisyon nasil atilir bilgisi olan paylaşirsa sevinirim şimdiden tşk ediyorum

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
bende 6630 var. 2. El aldim. Raskele bir telefoncudan son versiyon yukledim. Telde bir problem yok. Dilide turkce (ya ben cok sansliyim yada tel.ciler fiyat yukseltmek icin milleti korkutuyor. :) ) bu arada 2. El aldim ama telim eski versiyonu turkceydi ve orjinaldi. spot 6630 degil.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
guvendigin bir telefon saticisina sor. Yaparim derse yaptir. Ama Problem olursa seni tanirim diye gozdagi ver. Yani bir problem olursa sana gelirim. Para vermem de ben arkadasima boyla dedim. Baskasi ne yapar bilmem.problem olabilir. Yaparim ama diye kivirirsa yaptirma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...