nonamex
Üye
peki siz ne önerirsiniz? alayımmı c6-01 i yoksa 700 mü bekleyeyim?
Al C6-01 gitsin, bizim millet Nokia diye ölüyor zaten 2. el satarkende pek değer kaybetmez..
peki siz ne önerirsiniz? alayımmı c6-01 i yoksa 700 mü bekleyeyim?
Bence paranı biriktir 700 veya 701 al. C6-01 çok hoş telefon ama belle'li telefonların gelmesi yakın diye alma diyorum.ama 512 mb ram 4 kat daha hızlı gpu nfc ve ıhf ekran(yanlış yazmış olabilirim) yabana atılacak özellikler değil5 mp kamera var tam odaklamalı![]()
nonamex'in yere göğe sığdıramadığı Androidli cihazı bozuk çıkmış halen Nokia kötü demeye devam ediyor ilginç.
Bu arada 701'de IPS Panel var ve Clear Black diğerlerinden farklı.

Telefonum fabrika çıkışı hatalı olduğu bozuldu bayram edin, bundan sonra Nokia telefonu olan biri telefonum bozuldu yazınca bende oh olsun nokia alırsanız böyle bozulur yazayım nasıl ama ?
Bence paranı biriktir 700 veya 701 al. C6-01 çok hoş telefon ama belle'li telefonların gelmesi yakın diye alma diyorum.
eğer tarih kesinleşirse alacağım ama nokia eğer bununda zamanını uzatacaksa...
asphalt 5 kasmadan oynatıyor youtubede 700 modelinin videosunu gördüm)nonamex'in yere göğe sığdıramadığı Androidli cihazı bozuk çıkmış halen Nokia kötü demeye devam ediyor ilginç.
Bu arada 701'de IPS Panel var ve Clear Black diğerlerinden farklı.

Telefonum fabrika çıkışı hatalı olduğu bozuldu bayram edin, bundan sonra Nokia telefonu olan biri telefonum bozuldu yazınca bende oh olsun nokia alırsanız böyle bozulur yazayım nasıl ama ?

ama zırt diye türkiyeye gelmediklerini biliyorsun değil mi
hevesimin içine ......