Nokia ve Symbian Belle Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
yesssss ama dediğimi unutma ip5 ten sonra piyasa oynayacak yani aslında telefonun en iyi alım zamanı aralık civarıdır çünkü iphone gelmiştir ifa yapılmıştır mwc ye ise birkaç ay vardır ama sen acele ediyorsun onun için ekimi bekl

mensir

mensir

Üye
ben N8 kullanıcısı olarak artık başka telefonlar bakınıcam Diğer markalar çift çekirdek 1 Ghz işlemci ve üstü hatta 1 ghz Rem sahibi telefonlar üretirken nokia hala aynı soyun yeşili mavisi ile uğraşır oldu N8 nokia için son göz ağrım olucak gibi

PriZm

PriZm

Üye
600 de galiba amoled ekran yok gibi nokia nın sitesinde tft yazıyor:(

Uruloki

Uruloki

Üye
701 de öyle ki bi 700 amoled ama 1ghz işlemci 512mb ram 4 kat hızlı gpu mu amoled mi

PriZm

PriZm

Üye
yaw biz 1 ghz işlemci 4 kat hızlı gpu diyoruzda symbian bunu verimli kullanmıyorki:D

broadcomm2727 bile şuanki symbian^3 ler düzgün kullanmıyordur belki?

aslında gpu ve cpu nun kullanımını ayarlayabilirim:D

Uruloki

Uruloki

Üye
belleden bahsediyıruz betanın betası ışık hızında hatırlatırım

PriZm

PriZm

Üye
belleden bahsediyıruz betanın betası ışık hızında hatırlatırım

hızlı olacak tabi gpu kullanlıyo çünkü:D

o zaman şöyle birkaç soru sorayım
(Belle için sorduklarım koyu renkte)

senin n8 de belle yüklümü?

yüklü ise kaç mb ram boşta?

hiç hafıza dolu uyarısı aldınmı?

internette gezinirken hafıza dolu deyip tarayıcı kapanıyormu?(belkide 5800 ı sırf bunun yüzünden değiştiriyor olabilirim.acaip uyuz ediyor insanı:D)

müzik çalarken 5800 daki gibi scrollda veya ui de kasmalar oluyormu?

birde garip bir soru ama aynı anda kaç tane hd oyun açtın?:D

çok sordum:D:ehe

----------Eklendi @ 01:09:52 ---------- Yazıldı @ 01:06:51 ----------

:zuhaha: android o bozulmamıştır
:ehe

:ehe:kop:

pRime.

pRime.

Üye
yaw biz 1 ghz işlemci 4 kat hızlı gpu diyoruzda symbian bunu verimli kullanmıyorki:Dbroadcomm2727 bile şuanki symbian^3 ler düzgün kullanmıyordur belki?aslında gpu ve cpu nun kullanımını ayarlayabilirim:D
Belle'de öyle bi kullanıyo ki... :D

Uruloki

Uruloki

Üye
yüklü değil pr1.2 var iki ekran ikinci ekranda sosyal uygulaması cnn ve accu wheather var ilk ekranda ise ram yicel bir şey yok boşta 110 mb ram var oyunlarla k
sıkı değilim fakat oyundayken internet tarayıcı müzik çalar ve gravity dörtlüsü açıkken bir şey olmadı bu hafıza sorunuda yanıtlamıştır senin

pRime.

pRime.

Üye
Ben opera mini, mobile, nimbuzz, whats app, müzik, 1 tane hd oyun açık kullanıyorum bana mısın demiyor baya da ram kalıyor. Tek ekranda kullanıyorum ve widget da yok, tema efektleri de kapalı, sadece uygulama var ana ekranda. Tek ekran kullanmayı daha çok seviyorum.

PriZm

PriZm

Üye
aslında 256 mb o kadar iyiyse c6-01 de alabilirim hiç fena değilmiş:D

en azından 5800 daki gibi hafıza dolu deyip oyundan,web den atmıyorsa iyi:D

Uruloki

Uruloki

Üye
Undertaker sana önerim 600 alman hem nokianın yeni planlarında olan cihazlardan hem daha güçlü c6-01 bu sene götürür seni 600 ise 2 sene daha an azından

PriZm

PriZm

Üye
Undertaker sana önerim 600 alman hem nokianın yeni planlarında olan cihazlardan hem daha güçlü c6-01 bu sene götürür seni 600 ise 2 sene daha an azından

Öncelikle şu ana kadar rehberlik ettiğin için teşekkürler Hasan.:)

biraz düşüneyim bakalım 2 ay çatlarım ben valla:D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
adamın hakkını yemeyelim güzel bilgiler vermiş

Dampierre

Dampierre

Üye
bencede adam işi bilen tarzdan biri, çok güzel anlatmış, bence nokia hiçbir zaman batmayacaktır, her inişin bir çıkışı vardır.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
pRime.

pRime.

Üye
Katılıyorum hasan'a belle'li telefonlar hemen çıkmasaydı c6-01 al derdim ama...

PriZm

PriZm

Üye
sonuçta symbian^3 lere gelmeyecekmi belle?

Üst Alt