nokia ve carl zeiss ortaklıgı uzatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia ve carl zeiss ortaklıgı uzatıldı
Bildiginiz üzere önce nokia n8 ve daha sonra 808pureview cihazları ile cep telefonu kameralarında çıgır açan nokia ve carl zeiss ortaklık anlaşmasının uzatıldıgını bugün bir basın bildirisiyle açıkladılar. Aynı açıklamada pureview lumia cihazları üzerinde çalışmaların hali hazırda sürdügü ve yıl sonunda bu cihazların piyasada olacagı da belşrtilmiş.
İnşallah ülkemizde de en kısa zamanda bu cihazların satışına başlanır.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah abi...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İnşallah hünkarım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
serecans

serecans

Üye
inşallah

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hayırlı olsun

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
ben suana kadar kamerada nokiadan üstün olan telfon görmedim:)

franzliszt

franzliszt

Üye
zeiss lensleri, özellikle nokia cihazların baskınlığını sağlayan özellik kontrastır ve bazı mercekler artı algılayıcılar sayesinde güneşe özel lenslerdir örnek n86,n8,808 bu cihazlarda güneş altında çekim yaparsanız sonucu diğer cihazlara göre daha başarılıdır, buna karşın sony de geceye değinerek exmor kullanmaktadır sonuçları çok güzel şahsen denedim. zaten nokia 8 serisine bakınca kamera serisi görüyoruz artık.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
güzel haber

ggokhan008

Üye
nokia telefonlarinda carl zeis lens kullandikca ben baska marka telefon almam :)

Elektr0

Elektr0

Üye
benim için Nokıanın tarifi akıllıtelefon degil.Nokıa diyince aklıma direk kamera geliyor artık.. ( C7 - C6-01 modelleri ve bu modellerin kullandıgı kameradan bahsetmiyorum ) optik Zoom işinede el atsın bize kamera üretsin symbian işletim sistemi üzerinde... ilerde Wp8 ile ataga geçmesi dilegi ile...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun inşallah yakında görürüz artık abi :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Çokk iyi bir haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt