slmlar 6280 telefonum u açamıyorum ekranı gelıyo ama donuyo sızce ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevınırım yazdıklarınızı uyguladım ama olmuyo hafıza kartımı okuyan tek telefonum du(
Butun nokialar icin *#7370# kodlaması gecerli diye biliyorum. Guvenlik kodunu değistirmediyseniz 12345 tir. bilmiyorsanız forumda kod bulma programı vardır. Format atmadan once teldeki kartları cıkarın kartlardaki bilgiler silinebilir yada okunamaz duruma getirebilir. Format atmadan once hafıza kartsız telinizi acın problem devam ediyorsa formatlayın. Kasma ve donma varsa xplorer programını yukleyip bu programdan dosyalarınıza ulasmayı deneyin. Bu program forumda vardır. Ben link veremiyorum kusura bakmayın. (beceremiyorumda)
Butun nokialar icin *#7370# kodlaması gecerli diye biliyorum. Guvenlik kodunu değistirmediyseniz 12345 tir. bilmiyorsanız forumda kod bulma programı vardır. Format atmadan once teldeki kartları cıkarın kartlardaki bilgiler silinebilir yada okunamaz duruma getirebilir. Format atmadan once hafıza kartsız telinizi acın problem devam ediyorsa formatlayın. Kasma ve donma varsa xplorer programını yukleyip bu programdan dosyalarınıza ulasmayı deneyin. Bu program forumda vardır. Ben link veremiyorum kusura bakmayın. (beceremiyorumda)
tel marka modellerle aram yoktur. Google amcaya lumia rm kodu değistirme diye arat belki bir seyler bulabilirsin.
Lumia kodları veya gizli sifreler (kodlar) vs vs arat ben bu siteyi boyle bulmustum.
Arkadaşlar, ilk sayfada anlatıldığı gibi hard format attım,ülke listesi falan geldi. rehber mesajlar falan silinmiş ama galerideki fotolar ve videolar duruyor.2 defa bunu yapmama rağmen fotolar duruyor bu normalmidir.eğer değilse ne yapmalıyım.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.telefonum x6.