Nokia Tüm Modellere Yazılım Yüklemek (Resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Tüm Modellere Yazılım Yüklemek (Resimli)
Evet Arkadaşlar şimcik sizlere başka bir siteden alıntı yaptığım.
Nokia telefonların güncelleştirilmesi konusunda resimli olarak bilgi vereceğim.

Öncelikle

Buradan telefonunuza uygun software'ı indireceksiniz.

Daha Sonra Resimde Gördüğümüz Adımları birer birer uyguluyoruz.

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 908x582.

Resimdeki Yönergeleri takip ediniz.

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 706x584.

Resimde de belirtildiği gibi Pc'de "Nokia Pc Suite" Yoksa Yüklüyoruz.Türkçe Dil seçeneğide Mevcuttur.

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 686x570.

Son olarak telefonunuzu Uptade etmeniz için gerekli olan " " Yüklüyoruz.

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 680x584.

Eğer Bunları Yaptıysanız Şimdi sıra geldi.Güncelleme (Uptade) İşlemine.

Telefonunuzu kablo ile bağlantısını sağlayın , bunun için pc suiteyi kullanabilirsiniz...
Şarj Aleti Takılı Kalsın ve Tercihlerden Telefonunuzu Genel Konumuna Getirin...

Program açılışı

Burda Start Butonuna Basıyoruz.

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 557x424.

Next'e Tıklıyoruz.

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 558x423.

Kısa Süre Sonra Uptade Araması başlayacak.

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 559x422.

Sona erdiğinde açılan sayfada Kutucuğa tick atın ve Update butonuna basın...

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 559x424.

Yükleme için hazırlanmaktadır...

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 558x421.

Ve Update başlar...

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 558x422.

Sona erdiğinde, bağlantı kesilir...
Buradaki Dolum bittiğinde ise telefona restart atılır , kapanıp açılırken program bu arada
Yüklemesini bitirmiştir ve çıkışınızı beklemektedir...

Bu resim ekranınıza sığabilmesi için küçültülmüştür. Bu alana tıklayarak büyük resimi görebilirsiniz. Orjinal resimin boyutları 556x423.

Ve artık telefonunuzun versiyonu yükseltilmiştir...

Peki Hangi Telefon Modellerinde Güncelleme yapılabiliyor..

MODELLER :
E50 E60 E61 E62 N70 N71 N72 N73 N80 N91 N92 N93 N800 770 3250 5200 5300 5500 6085 6125
6126 6231 6151 6233 6234 6270 6288 6630 6680 6681 6682 7370 7373 7390

Gelelim En önemli Kısma Bu Notları Lütfen Dikkatli Bir Şekilde Okuyunuz.

NOT 1 :İlk başlarda bağlantı kopukluğu, programın çalışamaması gibi aksiliklerle karşılaşabilirsiniz ... tekrar tekrar denerseniz sorunsuz başlatabilirsiniz, Dikkat etmeniz gereken bağlantının yüklemelerde kesmemenizdir...

NOT 2 : Nokia 6680 De Çok önemli Nokta: Arkadaşlar Kabloyu bağlayıp update işleminde indirme bitip Telefonun flashına yukleme aşamasında Telefon kapanıyor.Ve o arada bilgisayara bir donanım yukluyor teleşa kapılıp makinanaya müdahele etmeyin kapalı olduğu halde yukleme devam ediyor bitince telefıon açılıyor.6630 daki gibi tlf açıkken yukleme yapmıyor bilginiz olsun!

NOT 3 : Yapacağınız Bu İşlemlerden Telefonunuza Gelebilecek Herhangi bir hasardan BEN veya MAXİCEP.COM sorumlu değildir
Kolay bir sey ama yeni yapanlar için çok terletici stres yaptırıcı etkisi vardır ben ilk yuklerken acaba kapansa kalsa bole ne olur dıodum şakır şakır terlemıstım bide cesarete bak internet cafede yapmıstım bu işlemi :D:D ama korkmayn bir kere yaptıktan sonra telefona kızdıkca versıon atıosunuz çokda kolay gelıo size kolay gelsin hepinize
N79 cu arkadaslar bi raz daha ayrıntıya giriyim sizde torpilli olsun bağladın cigazı pc suıte modunda okey gordu cıhazı sarjın tercih genel sim kart takılı ise problem yok aç hemen software updateri 3 kere ileri dea ve yuklemeye basla daha sonrada telefon kapanıp acılacak yazıca zaten 20.175 test versıon fln fılan dıe bir seyelr yazıo ve ardından tekrar aclıor cihaz ve kabloyu cekip kullanıma geri donebılırsınız bu kdar olay byss BY ELECTRONIC:oke:

• Beğen
Tepkiler: xxxxbalta ve cozturk

aLone

aLone

Üye
saolasın kardeş senin sayende anladım iyiki varsın bu sitede

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeş senin sayende anladım iyiki varsın bu sitede
Hiç öenmli degıl kankayha ne demek insallah basarılı olursun bu arada n79 için yeni versıon gercektende cıkmıs şaşırdım daha 1 ay olmadı yeni versıon cıkalı allah allah yha ilginç bys:oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Burada gormus oldugunuz her seyi uygulayarak telefonunuzda ki hatalardan sızde kurtulun yeni cıkmıs ve cıkacak olan versıonları bütün cıhazlar için burada yayınlayacagım saygılar iyi forumlar

DURID

DURID

Üye
emegine saglik bu guzel aciklama icin ....

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
güzel paylaşım arkadaşım.bu arada software update in türkçe versiyonu da var uygun dili seçip indirin :oke:

cozturk

cozturk

Üye
güzel paylaşım arkadaşım.bu arada software update in türkçe versiyonu da var uygun dili seçip indirin :oke:
evet...ama bazen bazı tellere talihsizlik oluyor..bana olduğu gibi...yeni versiyon u görmüyo...:(...böyle durumlarda iş kvk ya düşer...teşekkürler serhat abim...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
evet...ama bazen bazı tellere talihsizlik oluyor..bana olduğu gibi...yeni versiyon u görmüyo...:(...böyle durumlarda iş kvk ya düşer...teşekkürler serhat abim...
Tabiki kardesım bole durumlarda teknik serviste ayar cekerler :D by

nukleus

nukleus

Üye
çok saol ama sana bişey sormak istiyorum çok da rahatsız ediyorum seni ama idare et :D
ben güncelleme yepmayı denedim dediklerini siteye girmedimde sowt vareden direk yükledi bayada uzun sürdü dağa sonra telfonu gördü kabul ettim sözleşmeyi ve ileri dedik ten sonra 15 dk içinde telefonunuza yükelenecektir tel takılı bu arada bi ara tel kapandı:S dediğin gibi telaşa kapandım :D sonra teli görmedi bida açtım teli pc suit seçtim bu seferde pc rest attı iyisimi ben ellemeyeyim dedim şimdi tel jarj da bida deneyeceğim yeni sürümü sence nerde yannışım var kardeş

çok uzun oldu ama işte :S...

berkanbal

berkanbal

Üye
ıyı güzel anlatmıssın da resım deyıp durmussun nerde bu resımler?:hmmmkafama gore hareket etmek te ıstemedım bence bıraz detaylı anlatsan ıyı olurdu dıye dusunuyorum:nono:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ıyı güzel anlatmıssın da resım deyıp durmussun nerde bu resımler?:hmmmkafama gore hareket etmek te ıstemedım bence bıraz detaylı anlatsan ıyı olurdu dıye dusunuyorum:nono:
Okuma yazman varsa sıkıntı yok goruyorum kie var zaten yazılı acıklama yapılmıs bu adımlarla ilerle ve yap resm istiyorsan sıkıntılı yukledıgım sıteden resmler sılınmıs bu bakımdan resmler gorunmuyor su anda ama en kısa zamanda düzeltilir by:oke:

Üst Alt