Nokia telefonlarına Smarterphone OS mu geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Nokia telefonlarına Smarterphone OS mu geliyor?
Nokia yeni bir mobil işletim sistemi hazırlığında olabilir. İşte bu konu hakkındaki son bilgiler:

Ayrıntıları Okuyun...

Geçtiğimiz dönemlerde cep telefonu üreticileri arasında Symbianişletim sistemi ile pazarın açık ara lideri olan, ancak akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla büyük bir düşüş yaşayan Nokia yeni bir mobil işletim sistemi hazırlığında olabilir.

Symbian'ın ardından MeeGo tabanlı cihazlarını piyasaya sunan fakat buradan da beklediği ilgiyi göremeyen Nokia, son olarak Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone'lu Lumia serisi cihazları ile piyasada adından söz ettirmeye başladı. Norveçli Smarterphoneadlı firmadan gelen bir açıklamaya göre Nokia, Smarterphone OSadlı yeni bir mobil işletim sistemi çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu işletim sistemini Symbian'ın yerine düşük modelli cihazlarda kullanacağı tahmin edilen Nokia'nın, bu şekilde Symbian ile kaybettiği cep telefonu piyasasını tekrar kazanmaya çalışacağı düşünülebilir. Ancak yüksek modelli Nokia cihazlarında bu yeni işletim sistemini beklemek biraz abes kaçabilir. Bunun sebebi ise, Windows Phone'lu cihazların piyasada iyi bir yer edinmesi olarak belirtilebilir.

Kaynak:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'nın naptığını kestiremiyorum açıkcası da oyun/uygulama desteğini arttırması yeterli yani zaten işletim sisteminin arayüzüne performansına laf eden yok.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Belle için evet, kesinlikle öyle. Kanımca, zamanında kazandığı çuval çuval parayı harcamaya yer arıyor. : )

V/RS

V/RS

Üye
Ah Elop Ahhhhhh !!!!!! :off::off::off:

SilentOne

SilentOne

Üye
adamlarda para b..k gibi nereye harcaqını bilmiyor:D

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
adamlarda para b..k gibi nereye harcaqını bilmiyor:D

Bizler sağolalım, daha dur sen. Çok kazancaklar. Dün karşı komşum adını sanını bilmediğim eski model bi nokia telefonunu 650 TL'ye almış. Çok güzel iş çıkarmışsın dedim. Daha nokia çok yerle anlaşma yapar. Ahtapot gibi işletim sistemi ağına yayılıyor, hayırlısı bakalım : )

• Beğen
Tepkiler: mmb7982
AмσηR@

AмσηR@

Üye
fark etmez, nokia ne yaparsa alırlar nede olsa :) onuda cıkarsınlar Türkiye de çok alanı olur.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Bu haberden sonra internet üzerinden Smarterphone OS'lu ürün rezerve ettirmek için araştırma yapanlar bile olmuş mudur ki? Gayet olabilir, gayet de oluyordur. Biz yaparız abi, olur : )

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia iyice saçmaladı . Sadece WP sistemine yüklense iyi olurdu fakat bu saçma oldu . 4 işletim sistemi neyine senin , hatta 5 ; Symbian ,WP , Meego , Maemo ve bu son saçmalık Smarterphone OS .

V/RS

V/RS

Üye
AмσηR@;4200166' Alıntı:
fark etmez, nokia ne yaparsa alırlar nede olsa :) onuda cıkarsınlar Türkiye de çok alanı olur.

Eğer güzel bir işletim sistemi olursa neden olmasın ?

anılbaran

anılbaran

Üye
iyide :hmmm arkadaşlar siz bu haberi takmayın asılsız gıbı.Her yazılan habere inanmayın

valent

valent

Üye
Arkadaşlar affınıza sığınıyorum ama bu nokıa harbi gerizekalılaştı wp7 + belle + bolca oyun ve uygulama tek yapması gereken bu harbi iyice saçmaladı 40 tane işletim sistemine gerek yok

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aynen Valent . Bu Elop Google ' ın adamı olmasın ? :D

valent

valent

Üye
Biz adamlardan destek verdiği işletim sistemine oyun ve uygulama çıkarsın diye beklerken adamlar yeni işletim sistemi çıkarmanın peşindeler symbiana çok destek veriyorlar ya bir bu eksikti

• Beğen
SuaT6027

SuaT6027

Üye
sizi bilmemde benim nokiadan umudum kesildi artık ya, arayuzu falan bosverip iosa gececem,. En azından bir bskasnda gorunce imrenmem artık uygulamasına.oyununa,,

_ardaa

_ardaa

Üye
Madem imrenecektin neden iphone almak yerine n8 aldın ki, hep söylüyorum bilinçli tüketici olmak gerek ne istediğini bilip ona göre almak gerek yoksa hep böyle imrenir durursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
pRime.

pRime.

Üye
Madem imrenecektin neden iphone almak yerine n8 aldın ki, hep söylüyorum bilinçli tüketici olmak gerek ne istediğini bilip ona göre almak gerek yoksa hep böyle imrenir durursunuz.

Aynen kardeşim.

by*cambaz

Üye
sonunda kökten batacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt