nokia telefonları güvenlik kodu kırma asi_kral farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

volkan6400

Üye
arkadaşın verdiği link aslında işe yarıyor ama nokla nın eski telefonları için şuan da yeni çıkan tellere bulunamadı ayrıca telefoncular bunlarla kırmıyor bunu da bir programı var kolay gelsin

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
her markada işe yaramaz bu eski telefonlarda kullanılır...

kaazto

Üye
arkadaşlar gidip te 15 ytl vermektense bu şekilde yaparak güvenlik kodunu kıralım verecegim adrese girip imei no sunu yazıp çıkan kodu güvenlik kodununu değiştirmek için kullanın telefoncular böyle yapıyo umarım işinize yarar bende 6600 3220 tel vardı denedim oldu

kardeş işe yarıyor kodu veriyor site..ancak tlfna giriyorum kodu yeni kod diyor fakat sonunda kodlama hatası diyor...şaşırdım kaldım offffff

egeli_01_09

egeli_01_09

Üye
6300da denedim hiç bi işe yaramadı

sasa34

Üye
BOşş Bİ Siteyi Herkrzz Veryoo Fakatt Bİ Halta YArdğıı Yoqq Herkrzii Bu Sitye yöneltyolarr Ama Boşnaa SAdcee Side Reklamı Gibi Bişeyy Bize Harbi Bişe Lazmm Adam Gibi Güvenlik Kodu Tek Sefrde Kırcak Program Lazmm Mademm Yoqq Böle Bİ Programm Gidp 5 Tl Verp Adm Gibi Sornsz Açtrıp Kafmızı Yoqmanın Bi aLemi Yoqqq ;))

belakiz

belakiz

Üye
Baska yolu yokmu ?:off:

HighBrosS

HighBrosS

Üye
tBRKler Ugrasmıssın

delice_mavi

delice_mavi

Üye
3220 de denedim oldu teşekkürler arkadaşım çok sağol

messevim

messevim

Üye
emeğe saıygı

halo*

Üye
arkdaşlar imei numaraızı böyle sitelere vermeyin sonra gümrükte kaçak telefonlara kopyalanıyor

nsivrikaya

Üye
ben denedim olmadı. nokia 3210 u desteklemiyor mu acaba. bilginiz var mı

FIRRO

Üye
3220 de denedim oldu teşekkürler arkadaşım çok sağol

Kardesim Nasıl Kırdın Benimde Var Yapamadım Ya Gercekten Soleyin Bole Havadan yALAN aTMAYIN vARSA Bilgileri PAYLASIN Paylasmak Guzeldir. Ime Numarası Felan Giriyom Sifre Verio Napıcam Soleyin Yapalım.

ahmet ars

Üye
n73 te işe yaramıyr

mustafa_944

Üye
ARKADAŞLAR UnlockMe! PROGRAMINI TELE YÜKLEYİN KENDİSİ BULUYOR BUKADAR BASİT
BİDE NOKIA 6630 GÜVENLİK KODU : 45655 VEYA 12345 TELE FORMAT ATARSANIZ DEGİŞİR AMA İLK KOTLAR BUNLAR KENDİM DENEDİM HİÇ SORUN YOK GÜVENİLİR.

selim_tetik

Üye
1110i denedim olmuyor :(

said_66

Üye
hiç bi halta yaramadı

--------------- Ekleme ---------------

hiç bi halta yaramadı:off::vur

yalin52

Üye
n97 de denedim 6600 da denedim n95 de de denedim bi halt olmuyo heralde maytap gecmisler bizle

mamıdiyer zaza

Üye
lan hiçbi işe yaramıyo yokmu başka öneriniz

şerife_?

Üye
3120 yardım

mertkingos

mertkingos

Üye
nokia cep telefonlarınızın yanı pc suide destekliyenlerin güvenlik kodları sim kilitleri yazılı flas gibi sorunlar için (0539 293 45 24 ) bilgi albilirsiniz !!! ilginize tesekkur ederimm !!!! :oke::bye2: