nokia telefonları güvenlik kodu kırma asi_kral farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

kerem441

Üye
telefonun neresindeki numarayı yazcaz

gezinti38

Üye
slm arkadaşlar 6300 güvenlik koduna yardımcı olurmusunuz

fblim05

Üye
Hiç bir işe yaramıyor

ali_5885

Üye
ewet yaramıya n70 de denedim olmadı

pojon

pojon

Üye
çok çok çok saol :)

şerif bayık

Üye
ya 6280 e olmuyo ne olursunuz yardım edin tel kendi hafızasını gormuyo temaları uyglamıyo
lütfen yardm edin :off:

memoli_123

Üye
Denedim ve oldu Beyler çalışıyor.Önce *#06# Yapıp Telefonun Imei Numarasını Çıkarın sonra Imei numarasını kutuya yazın alttaki kutucuğı işaretleyip Generate diyin kolay gelsin.

seaside67

Üye
nokia 1100 da güvenlik kodunu açamadım ilk baştaki linkide tıkladım bi numara yazdı fakat tele girdiğimde bi değişiklik yok yani ben boşamı zaman harcıyorum burada yardımcı olun lütfen

ERQ61

ERQ61

Üye
Boşa zamn bişe olduğu yokk..:nono:

mustafa bilgin

Üye
emegine saglık ustam

berkan70

Üye
slm
telefon hafızasındaki numaralara ulaşamıyorum güvenlik kodu istiyor yardımcı olurmusunuz telefonum 6500 slide

mesut_hanife

Üye
:off:hiç bir halta yaramadı ne ş

baykurt

Üye
bende n73 var olmadı daha bı şekıl varsa 05072001590 telefonum

diejamiro

Üye
olum ben oyl sıtelerın topunun amının dan yarım patlatım adam gıbı bır gılgı yokkı faydanalım

--------------- Ekleme ---------------

beyler bana 1200 format kodunu soylebılecek olan var mı sorunum tus kılıtdı güvenlik kodu bır turlü bulamadım unuttum sımdı format atacan tele ama bır kodu varmı bılen arkadaslarımdan yardım beklıyorum yardım larınızı beklıyorum beyler [email protected] dan bana ulasa bılırsınız pls yardımedın

:ağlarım:beyler bana 1200 format kodunu soylebılecek olan var mı sorunum tus kılıtdı güvenlik kodu bır turlü bulamadım unuttum sımdı format atacan tele ama bır kodu varmı bılen arkadaslarımdan yardım beklıyorum yardım larınızı beklıyorum beyler [email protected] dan bana ulasa bılırsınız pls yardımedın

Telefoncuyum getir format atayım. Ayrıca iş yerimizde itina ile güvenlik kodu da kırılır :)

eylül 06

eylül 06

Üye
nokıa 5130 güvenlik kodunu kıramıyorum yardım pls:off:

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
bende 3500c nin kodunu unttum diger arkadaşlar gibi lakin arıyorum ama şu zamana kadar hiçbir faydalı bilgiye ulaşamadım :s ne olacak peki bu halimiz :s artı hafıza kartına da şifre koymuştum 3 yıl once onuda unuttum :d ne halt edcem bilmiom wallah saygılar hoş kalın hoşçakalın.........

efgxyz

Üye
10 tane telefonda denedim bişeye yaramadı.

wartme

Üye
2100da olmadı hocam

nokı 2100da güvenlık kodu
olmadı imigenerete yaptım olmuyo

dragon_ksk

dragon_ksk

Üye
eyw. kardeşim çok işime yaradı %100 çalışıor bnm tel s60 v2 nokia 7610 ve süper oldu saol

mertkingos

mertkingos

Üye
ya saçma saçma işler yapyıyorsunuzz :off: