jeki01 Üye jeki01' Alıntı: selam N79 olmadı. Klasörler açılmıyor. iyi günler. Genişletmek için tıkla ... telefonu hackledim. kısa bir şarkıyıda ayarladım. açılışda ses çalıyor. bu linkden indirebilirsiniz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
jeki01' Alıntı: selam N79 olmadı. Klasörler açılmıyor. iyi günler. Genişletmek için tıkla ... telefonu hackledim. kısa bir şarkıyıda ayarladım. açılışda ses çalıyor. bu linkden indirebilirsiniz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rfk90 Üye selam arkadaslar ben bu uygulamayı tele attım zaten hazır klasorler vardı fakat hala aynı nokıanın muzıgı calıo :S
selam arkadaslar ben bu uygulamayı tele attım zaten hazır klasorler vardı fakat hala aynı nokıanın muzıgı calıo :S
cebim Üye N79 da güzel çalıştı teşekkürler ama ne xp ne vista ne windows7 buna en iyi 98 açılış müziği iyi gider Windows98 startup Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- bloodmoney8x1' Alıntı: kapanis sesi degistirmek mumkunmu Genişletmek için tıkla ... Nokia telefonlarında kapanış müziği varmı ki
N79 da güzel çalıştı teşekkürler ama ne xp ne vista ne windows7 buna en iyi 98 açılış müziği iyi gider Windows98 startup Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- bloodmoney8x1' Alıntı: kapanis sesi degistirmek mumkunmu Genişletmek için tıkla ... Nokia telefonlarında kapanış müziği varmı ki